Juve - Brazilac već otpisan, ali ponuda još ne stiže!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.01.2018.
11:15
Izvor: Sportske.net

Italijanski šampion ima vrlo jasne planove, samo će ih odložiti za leto, ne zavise samo od sebe. Videćemo novog levog beka, ili čak dvojicu. Jedan je već igrač Juventusa, drugi bi mogao da stigne iz Španije.

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Juventus i dalje želi da proda Aleksa Sandra, iako u klubu to negiraju. I utakmica u Kaljariju je pokazala da je Asamoa u ovom trenutku bolje rešenje, a na leto stiže Spinacola iz Atalante.

Brazilcu su dani izgleda odbrojani, ali nema ponuda, Čelsi i dalje odbija da plati 60 miliona evra za levog beka Juventusa.

Zbog toga je teško očekivati da posao bude završen ove zime.

Juve ima još jednog levog beka na umu za leto, u pitanju je Gaja iz Valensije koji bi mogao da bude deo paketa u kome će biti Sturaro.

Univerzalnog Italijana želi veliki broj klubova, i u PL, ali i u Španiji, on košta oko 15 miliona evra, nema nameru da napusti Juventus, iako je rezerva. Ali, igrao je i desnog beka, navijači ga vole zbog borbenosti, njegov agent kaže da ne razmišlja o transferu, osim ako Juventus ne bude izričit da ga proda.

Ipak, čini se da Juve ne želi da menja ništa, oko Džana su završili posao za leto, stižu Spinacola i Kaldara iz Atalante u junu i neće biti velikih promena u ekipi. Kako smo i pisali, spremni su da plate 100 miliona za Sergeja, ali ako PSŽ zaista bude ušao u igru sa neverovatnom ponudom, Juve tu nema šta da traži i okrenuće se Brajanu Kristanteu iz Atalante koji je mnogo jeftiniji, a prošao je školu Milana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.01.2018
16:20

Treba spustiti cenu sto je vise moguce jer on hoce kod nas. Mada koliko su kostali Voker i Mendi mislim da je 60 miliona skroz ok cena.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 10.01.2018
16:42

Iznenadit ces se vrlo brzo koliko jako zeli kod vas

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 10.01.2018
17:54

Idu u druge klubove iz puno razloga...prestiz..mogucnost osvajanja lige.mogucnost osvjanja LS.i naravno plate su puno vece...svi su oni pritjerani u cosak kad juve zeli nekog igraca pre ili kasnije ga dobije ili dzaba ili za velike pare..koliko je samo juve dobio igraca za dzabe eto sledeci je emre can iz liverpula za dzabe je.njihov.

avatar
Маркус19
Wednesday, 10.01.2018
14:26

У преводу, обрни окрени, Јуве купује пола Аталанте на лето...

avatar
halamadrid92
Wednesday, 10.01.2018
12:44

Pa da li ce ostati bar jedan igrač u Atalanti da ista valja? Nije ni čudno sto Juventus nema konkurenciju u Seriji A....

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 10.01.2018
13:08

Pa to je taktika od Bajerna..kupis sve sto vredi od drugih klubova i onda vladas jer drugi nemaju toliko para da trose pa su prinudzeni da dovode poluigrace...napoli ko hoce nesto ali su preslabi ako im se koji povredi igrac iz prvih 11 gotovi su.. realno juve nema konkurenciju u seriji A predominantan je i novcano i igracki u odnosu na druge.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.01.2018
16:19

Ali tu ima odgovornosti i drugih klubova. Zasto je Napoli morao da im proda Iguaina? Zasto je Roma morala bas njima da proda Pjanica? Najveci rivali za titulu, to se ne radi.