Juve blizu najvećeg pojačanja, ali to je tek početak!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.05.2019.
09:13
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je kraj pregovora blizu, no, Alegri se time neće zadovoljiti.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Italijanski mediji tvrde da je Juventus povećao ulog i da je otpremio ponudu za Firencu, teško će je Toskanci odbiti jer je i sam igrač veoma motivisan da ode u Juventus.

Federiko Kjeza bi trebalo da se preseli u Torino, Juventus nudi 70 miliona evra, plus Orsolinija koji je odigrao odličnu sezonu u Bolonji. Mladi reprezentativac bi se preselio u Firencu, Juve bi u klauzuli zadržao pravo da ga otkupi, a Montela želi ovog igrača.

Već je stigao Remzi, no, prema vestima sa Apenina to će biti tek početak. Juve čeka rasplet oko De Lihta, mada su male šanse da uzme Holanđanina, priča se da će godinu dana pre roka, sa pozajmice iz Đenove biti povučen talentovani Romero.

Ostaje zahtev Alegrija da se dodatno pojača vezni rek, čeka se rasplet oko Pogbe, jedna varijanta je besplatni Rabio, druga, Ndombele koga hoće i Real, a košta 80 miliona.

Isko je nemoguća misija, Real nudi Džejmsa Rodrigeza, Mendeš pokušava da ubedi Juventus da Kolumbijac može da se vrati u nekadašnju formu.

I dalje nema novih vesti oko Ikardija, mada bi njegov dolazak mnogo toga promenio u napadu. Ipak, kako se saznaje prioritet je, uz štopera, vezni red, Remzi će biti veliko pojačanje, ali italijanski šampion traži plejmejkera, nekoga ko će ubrzati igru. Takvi fudbaleri su i najređi, videćemo mogu li da se dokopaju Pogbe, ali teško je, zbog novca koji traži Junajted zamisliti taj povratak.

Paratići će imati dovoljno sredstava da oformi jači tim, mesta verovatno nema za Daglasa Koštu, Kediru, verovatno i Dibalu, a pominje se da bi i Kvadrado mogao da napusti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Monday, 06.05.2019
01:41

Neko ko ce ubrzati igru i Pogba ne bi smjeli biti u istoj rečenici.Dok god je Juventusu Remzi veliko pojačanje o LS mogu samo sanjati.Juventus mora da shvati da se pare moraju potrošiti ako hoće LS ovi dzabnjaci i ne provereni igrači nisu klasa za velike rezultati.Da od veznjaka dovedu Modrica,Eriksena,Debrujnea,Veratija e takav tip igraca.Dovode Kijezu prodaju Dibalu zbog čega?Sta to Kijeza može sto Dibala ne može?Malo se vidi konfuzija u Juventusu,bolje nikoga da ne dovedu nego suvišne i panicne kupovine.Juve je uvek dovodio pametno i ono sto je potrebno,njima sada najviše treba smena odbrane a oni dovode vezne i napadače.Bolje Skrinjara od Intera da kupe ostave Dibalu i ne kupe Kijezu.

avatar
ForzaJuve
Sunday, 05.05.2019
12:29

Bolje vratiti Orsolinija sa pozajmice nego davati pare za Kijezu...

avatar
The_Matrix
Sunday, 05.05.2019
11:46

To i nije toliko losa ponuda. Jedino iz Fiorentine treba da insistiraju na izbacivanju otkupne klauzule. Inace ne smatram da je Kjeza za 70 miliona bolji od Orsolinija koji kod Mihajlovica igra bolje nego ovaj u Fiorentini. A sto se tice Ikardija, tu ce se tek prica zamrsiti

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 05.05.2019
10:11

HAMESA Rodrigeza. Ta Fiorentina je stvarno pukla skroz, ni F od Fiorentine vise nije taj klub.

avatar
Man united
Sunday, 05.05.2019
10:57
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 05.05.2019
13:08
avatar
Capitano
Sunday, 05.05.2019
12:03