Junajtedova velika želja ima cenu, ali bi Real mogao da im napravi veliki problem!

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.04.2019.
14:36
Izvor: Sportske.net

Junajted bi ovo mogao da plati, ali problem leži na drugom mestu.

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Mančester junajted će odraditi generalku ovog leta, veliki broj igrača će napustiti klub, a Solskjer će imati zadatak da oformi ekipu dostojnu renomea kluba i dovoljno kvalitetnu da se uhvati u koštac sa najjačim timovima Premijer lige u borbi za titulu.

Prema pisanju engleskih medija, jedna od najvećih želja uprave "Đavola" je plejmejker Totenhem Sparsa Kristijan Eriksen.

Danac ima još nešto više od godinu dana ugovora sa "Pevcima" i činjenica da se još uvek ne priča o novom ugovoru govori da bi mogao da promeni sredinu.

"Talksport" sada prenosi i da je poznato koliko će "Pevci" tražiti za usluge jednog od svojih najboljih igrača, u pitanju je cifra od 70 miliona evra.

Za igrača Eriksenovih kvaliteta, u današnje vreme, to nije velika cifra i jasno je da bi Junajted mogao da priušti sebi da je plati.

Navodno su spremni Dancu da ponude i duplo veću platu nego što ima u Totenhemu, ali u čitavoj priči postoji i jedan "mali" problem.

Kristijan Eriksen

Za Kristijana Eriksena je zainteresovan i madridski Real, koji je možda imao turbulentnu sezonu, ali kako stvari stoje ovog leta bi mogli da dovedu Edena Azar, pa bi sa Zidanom na klupi ponovo mogli da napadnu sam vrh evropskog fudbala.

Sa druge strane, Junajted je u daleko težoj poziciji, napraviće veliku rekonstrukciju, a kako stvari stoje neće igrati ni Ligu šampiona naredne sezone.

Čini se da bi se ekipa sa "Old Traforda" našla u velikom problemu ako bi Real angažovao Eriksena, mogli bi tako "Los Blankosi" da odustanu od operacije "Pogba" i posvete se daleko jeftinijem Dancu, pa je pitanje šta bi Junajted radio sa francuskim reprezentativcem, koji očigledno kvari atmosferu u klubu. Možda bi povratak u Juve bio rešenje, ali se čini da bi u tom slučaju "Đavoli" morali da smanje zahteve za prodaju francuskog reprezentativca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 28.04.2019
23:05

Dati Pogbu za Kroosa i novac, kupiti Eriksena,Sancha i srediti odbranu i onda mozemo o necemu pricat.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 27.04.2019
21:07

Kamo srece kad bi uvalili Pogbu Realu I doveli Danca. Da nam se desi Jos jedan Kerik. Voleo bih Ali za sve se pita gazda Totenhema Koji mi mirise da bi stavio veto na Junajted. I da zacepi 100 miliona za zadnju godinu ugovora, dovesti ga bez razmisljAnja. Videcemo, daleko je letnji prelazni rok.

avatar
Los Vikingos
Saturday, 27.04.2019
19:03

Real ne sme da dovede Pogbu nikako, nije mi jasno to interesovanje ako uopste postoji Uzdam se u to sto Perez ne posluje sa Rajolom i voleo bih da tako i ostane.

avatar
Don Carlo
Saturday, 27.04.2019
18:47

Ne nego ce u utd da predje, jedino ako je lud

avatar
Slaninar94
Saturday, 27.04.2019
18:00

Bio je on Fergijeva velika zelja jos dok je igrao za Ajax. Sad je u najboljim igrackim godinama, mada voleo bih da je malo ranije dosao.

avatar
JC\'90
Saturday, 27.04.2019
15:53

Pogba u Real, u Man Utd pravi kvalitet Eriksen pa makar i za iste pare za koje ode Pogba. Jer realno vredi i vise.

avatar
rademan
Saturday, 27.04.2019
15:03

Pa Real ako dovede Eriksena nece Pogbu i obrnuto. A mislim da ce pre Pobgu zbog marketinga.