Junajtedova nedelja, još ova tri pojačanja i kraj!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.07.2019.
09:32
Izvor: Sportske.net

Solskjer želi da dovede još tri ili četiri pojačanja, to zavisi od Pogbe i traži da klub brzo završi poslove!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer ne odustaje od svog plana, posle Danjela Džejmsa i Van-Bisake, nastavlja da traži mlade igrače. U pitanju je potpuna rekonstrukcija tima, sledeći je Šon Longstaf iz Njukasla.

On bi trebalo da košta oko 30 miliona evra i Norvežanin se nada da bi mladi vezista mogao do kraja nedelje da obuče dres "Đavola".

Ole je tražio da svi transferi budu završeni do kraja meseca, ali to nije bilo realno.

Prva meta ostaje Hari Mekgvajer, on je prema mišljenju ljudi iz Junajteda siguran pik, neko ko sa 26 godina ima dosta iskustva, ali i mnogo dobrih sezona pred sobom. Lester je odbio ponudu od 80 miliona evra, traže 100, ali osim Ise Diola iz Vest Hema, "Đavoli" nemaju mnogo alternativa kako bi zatvorili najosetljivije mesto u timu.

Još jedno pojačanje je planirano, ili dva ako ode Pogba. U tom slučaju bi Bruno Fernandes sjajni vezista Sportinga, kao i Juri Tilemans koji je odlično odigrao u Lesteru na pozajmici iz Monaka bili još dva igrača pridodata veznom redu.

I dalje nema dogovora oko prodaje Lukakua, niti potrebe da Solskjer bilo šta menja u napasu, kako rekosmo još tri ili četiri pojačanja, Junajted želi da što pre završi prelazni rok, kako bi Ole imao čitav tim na okupu već u prvoj polovini jula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Thursday, 04.07.2019
00:40

Ne znam sto toliko pljujete megvajera, zar bi ga pep trazio da je toliko los, siti je izjednacio ponudu utd... Lukaku ide, ben jeder iz sevilje dolazi, pogba ostaje, dolazi bruno fernandes i stoper, sve preko toga je bonus a ne bi me zacudilo da iznenade sa nekim transferom o kome se nije ni pricalo do sad

avatar
_Goran_
Wednesday, 03.07.2019
17:01

Megvajer majstore, Megvajer...

avatar
Man united
Wednesday, 03.07.2019
15:57

100 милиона за Мегвајера??? Да ли су они нормални? Мислим да би Интер Шкрињара пустио за те паре. Ниђе везе!

avatar
Salijeri
Wednesday, 03.07.2019
14:54

Sa ovakvim pojacanjima, ista ce biti sledeca sezona..

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 03.07.2019
13:58

Ne znam sta bih rekao, ova imena koja se pominju mi nikako ne idu uz Junajted, Lester je previs zategao za Mekgvajera, decko ne vredi realno 40 miliona, ali Englez je i odmah ide dupla cena. Ali nekako sam ovo i ocekivao, jer kad ne izboris LS ne mozes da privuces najbolje igrace...

avatar
Nerealno realan
Wednesday, 03.07.2019
13:22

Svakog dana citamo kako dolazi jos jedan dva tri pet igraca, nebitno koji. A hoce li neko otici? Za sada su otisla dvojica za dz, Erera i Valensija. Kapiram da bismo zavrsili posao odlascima pogbe i lukakua, odnosno dovoljno para bi dobili da se komotno finansiraju svi ovi dolasci, ali i da bude mesta za dolazece igrace. Po mom misljenju, Roho i Dzons moraju otici!

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 03.07.2019
13:14

Nadam se da ce Bruno ubrzo da potpise a volio bih da vidim Sancha vise nego ista ali prvo se treba osloboditi Sancheza. Sto ce tice balvana iz Leicestera ne vrijedi ni 40. Bailly nista losiji od njega nije, bolje se okrenuti Diopu ili D. Dakonamu iz Getafea. Nebi kostao vise od 40mil a ove sezone je ubio u LaLigi i sigurno je bio jedan od najboljih stopera ove sezone. Ima dosta mladih stopera kao sto su Tah,Konate,Upamecano,Zagadou,Mancini,itd... Umtiti je oko 50mil, Toby 30, Hermoso oko 40. Pa bolje je dati 100-120 za Škrinijara ili 80tak za Romagnolija. U BVB je stigao Hummels za kojeg ne sumnjam da ce biti standardan tako da bi mogli krenuti na Akanjija,Zagadoua ili Dialloa jer jedan ce sigurno biti visak.

avatar
JC\'90
Wednesday, 03.07.2019
12:41

Odlican plan, nadam se samo da ce Pogba ubrzo da ode

avatar
Z
Wednesday, 03.07.2019
09:49

Megvajer je stvarno dobar igrac...malo limitiran, ali dobar. Ali svakao ne znam sta je sa upravom Lestera i odbijanjem 80M?!?! Ako MU STVARNO ponudi vise, cela uprava, na celu sa Vudvordom, treba da izbrsi kolektivno samoubistvo!