Junajtedova "hirurška" intervencija - Šestorica igrača za dva prelazna roka, ovo su pozicije i imena!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.10.2019.
10:05
Izvor: Sportske.net

Klub prihvatio mišljenje struke da su potrebna nova velika ulaganja i da bi najmanje šest pozicija u timu trebalo da bude pokriveno, sa Solskjerom na klupi, ili bez njega...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Iako se provlače priče da će biti smenjen već u ponedeljak, ako izgubi od Liverpula, Ole Gunar Solskjer veruje da će klub održati obećanje i dati mu dovoljno vremena da podmladi i promeni tim.

Opšteprihvaćeno mišljenje je da su ekipi potrebna šestorica novih igrača u naredna dva prelazna roka, od odlaska Aleksa Fergusona je potrošena milijarda evra na pojačanja, ali to nije dovoljno.

Znaju se i pozicije u timu, Junajtedu je potreban još jedan štoper, levi bek, dvojica vezista i dva napadača.

Neka imena se već znaju, iako ima Lindelofa i Megvajera, Solskjer traži još jednog centralnog defanzivca, jer Džons nije odigrao ni minut, Baji je povređen, Smolinga su se otarasili, otišao je u Romu.

Ali, tu nema mnogo rešenja, prva želja Kulibali je preskup, Inter neće pustiti Škrinjara, Aksel Tuanzebe će dobiti šansu, ali bi do leta, "Đavoli" mogli da skautiraju novog štopera. Levi bek je problem jer se Šo prečesto povređuje. Solskjer će probati da pruži šansu mladom Brendonu Vilijamsu, ali bi radije video Bena Čilvela iz Lestera koji je papren. Problem je činjenica da njega žele i ostali veliki klubovi PL, a da mu Lester nudi novi ugovor vredan blizu 30 miliona evra za pet godina.

Što se veznog reda tiče, Čilvelov saigrač Medison je prva meta, engleski reprezentativac bi mogao da košta blizu 100 miliona, a ponovo se pominje Saul Nigez iz Atletika koji je zainteresovan da stigne u PL. Problem sa Pogbom ostaje, ali ako Juventus ili Real ne uplate oko 180 miliona evra, Francuz nije na prodaju.

Matić i Mata će napustiti klub, vezni red će biti popunjen mladim igračima, a nije jasno šta će se dogoditi sa Fredom koji se pokazao kao promašaj od 50 miliona.

I na kraju napad, dvojica napadača bi trebalo da stignu u januaru odnosno junu. Prvi je Mario Mandžukić čiji je transfer praktično gotov ove zime, a na leto bi trebalo da dođe i Musa Dembele iz Liona.

Ovo nije samo Solskjerov spisak, ako ga i zameni Alegri, on bi Džana i Mandžukića odmah, možda bi doveo još jednog štopera, recimo Ruganija za koga nema mesta u Juventusu, a neće imati ništa protiv da se tim dodatno pojača pre svega u defanzivi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 18.10.2019
08:11

Da mi je znati koji je genije platio Freda 50 miliona

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 17.10.2019
19:24

Chilwell je dobar bek ali bi sigurno kostao oko 60mil a po meni je izuzetno slab fizicki tako da bi i s njim mogli imati veliki problema oko povreda. Alex Sadnro, Telles, Ghoulam pa nesto jeftiniji Grimaldo, Guerreiro i Wendell su po meni bolje opcije. Sto se stopera tice Koulibaly bi bio najbolje rijesenje ali sumnjam da ce ponovo obarati rekord. Gimenez ili Romagnoli i Tah i Konate su stijene, Tarkowskog i Schära isto vrijedi pomenuti koji su sasvim solidni ali za kao treca opcija. Maddison je sjajan ali 100 je previse, bolje je dovesti Isca za 70tak mil, Bruno F. je isto odlican a F. Ruiz me odusevio. Bolje je da stigne jedan vrhunski spic nego ovakva dva. Krilni napadac po desnoj strani je neophodan, nadam se da cemo Sancha dovesti na ljeto, briljantan je.

avatar
StefMU
Thursday, 17.10.2019
19:12

Jel vam ova informacije stize direktno od Vudvorda?

avatar
jv
Thursday, 17.10.2019
12:55

Ovi bacili milijardu, pa im malo, hoće da bace još jednu. Mandžukić je dobar, ali nije dugoročno rešenje, to bi mogao da bude Dembele, koji je još daleko od toga da bude top klasa. Bolja rešenja su Kavani i Sančo. I veznom redu im Fred, Matić i Mata nisu dovoljno dobri?! Ja bih prodao Pogbu za velike pare i doveo Eriksena za mnogo manje (ističe ugovor), a ovu trojicu ostavio, 100 za Medisona je ludost. U odbrani rešenje je Milenković, košta 50-60 a bolji je od ova dva pretplaćena panja. Levi bek im treba za klupu, Čivel je preskup, treba da idu po Rodrigeza iz Milana.

avatar
REVØLT
Thursday, 17.10.2019
10:22

Dnevna doza Mancesterizma.