Junajtedova "bomba" stiže iz Reala, ostalo zavisi od Pogbe i od "Lisica"!?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.07.2020.
12:02
Izvor: Sportske.net

Pregovori u toku, nekoliko scenarija, mnogo zavisi i od današnjeg poslednje kola PL.

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Junajted i dalje čeka. Iako je bilo informacija da se Pol Pogba predomislio i da će potpisati ponuđeni ugovor, za sada nema kontakta Mina Rajole i kluba.

Pogba ima ugovor na dve godine, tačnije jednu, ali Junajted će aktivirati sledeće sezone klauzulu i jednostrano mu produžiti za još jednu sezonu obavezu, kako ne bi otišao bez obeštećenja.

Male su šanse da Pogba ovog leta ode i za 80 miliona jer Real i Juventus nemaju novca, ali na neki način, on blokira prelazni rok Junajteda.

Evo i zbog čega.

U klubu su u nedoumici, ako Pogba ostaje, nije im potreban Džek Griliš, jer Pogba, Fernandeš, Mek Tominaj, Fred i Matić su sasvim dovoljni.

Ako prodaju Pogbu, u Junajtedu će se ustremiti ne samo na mladu zvezdu Vile, već i probati da već ovog leta kupe Sanča od Dortmunda. Nemci ne spuštaju cenu.

baner 6

De Hea ostaje problem, nuđen je Atletiku za Oblaka, prema tvrdnjama španske štampe, ali to nisu pouzdane informacije. Din Henderson čeka, ali najbolji golman PL odbija da se vrati u klub, da bi sedeo na klupi De Hei.

Sada se pominje i dovođenje Džejmsa Rodrigeza, Mendeš radi na transferu, obeštećenje Realu je manje od 30 miliona evra, a Kolumbijac bi imao platu oko osam miliona što za "Đavole" nije problem.

Naravno, ako danas izgube od Lestera i ne plasiraju se u Ligu šampiona (imaju šansu da to učine i ako osvoje LE narednog meseca) planovi će se promeniti, gubitak od sponzora i bez nagrada biće oko 100 miliona evra i čini se da onda od raskošnog prelaznog roka nema ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Monday, 27.07.2020
01:15

Koji igrac oce da proje*e svoju karieru izvolite u propalu dinastiju!

avatar
Аполо
Sunday, 26.07.2020
17:30

Много више ће се знати након утакмице и дефинитивно да ли Јунајтед иде у ЛШ или не. Није спорно да Јунајтед има пара да покрије све те плате које играчи буду тражили али очигледан је скептицизам у ком правцу ће ићи игра клуба у будућности. Све у свему за почетак да потврде улазак у ЛШ па се онда и можемо надати неким појачањима, овако је све на нивоу нагађања. Једино што се искрено надам јесте да ће доћи коначно до промене на голу, јер шпанац више није калибар и далеко је од некадашње форме, а имамо већ младог голмана на позајмици који би једва чекао да се врати уколико би био први голман а не грејач клупе.

avatar
magister
Sunday, 26.07.2020
16:52

Naravno, prodaja Pogbe, a kupovina Džemsa Rodrigeza i Griliša - bio bi pravi potez MUN-a. Pogba bi se najverovatnije najbolje osećao u PSG ili u Juventusu, a ne verujem da bi ga Zidan voleo u Realu.

avatar
GloryUnited
Sunday, 26.07.2020
16:34

Ako ispanu nek se ubiju...sad je vrijeme da se pokazu i dokazu ukoliko zele kvalitetne transfere..GGMU !!!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 26.07.2020
12:59

Ako bi kostao manje od 30 treba ga dovesti bez razmisljanja

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 26.07.2020
12:41

Skriniar , Alaba i Sancho , 200 milki i titula