Junajtedov plan - Četiri pojačanja već izabrana?

Autor: Stefan Matić
sreda 02.10.2019.
13:55
Izvor: Sportske.net

Maltene po pojačanje u svakoj liniji tima.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

"Crvenim đavolima" ne ide najbolje u toku nove sezone. Solskjerov tim je trenutno na desetoj poziciji posle sedam odigranih kola sa devet osvojenih boda, u narednom kolu gostuju Njukaslu pre toga će gostovati AZ Alkmaru u drugom kolu Lige Evrope.

Junajted je imao neuspešan prelazni rok za sobom, gde su u smiraj istog izgubili Lukakua i Sančeza a da pre toga nisu doveli zamene. Ipak Ed Vudvord i ostali čelnici kluba su ukazali poverenje Norvežaninu, planiraju se znatna ulaganja u narednim prelaznim rokovima počev od januara.

Selektirana su četiri igrača poreklom sa Ostrva, to su Džejms Medison, Deklan Rajs, Ben Čilvel i Džejdon Sančo. Igrač Borusije Dortmund je trenutno najvredniji tinejdžer u fudbalu samim tim i skoro nemoguća meta u januaru, dok bi ostala tri fudbalera mogla biti među januarskim pojačanjima uz značajnija izdvajanja.

Hari Kejn Dzejms Medison Totenhem Lester

Engleski mediji napominju da ovaj "spisak" ne isključuje i dovođenje napadača narednog prelaznog roka, mete su Mario Mandžukić ili Musa Dembele iz Liona. Solskjeru je za sada najpotrebniji klasični napadač pošto je Rašford u lošoj formi, dok se Grinvudu ne pruža prilika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Wednesday, 02.10.2019
20:15

Sve moj do mojega..

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 02.10.2019
15:28

nedovoljno za vrhunske rezultate, veliki broj ostrvljana ne donosi borbu za trofeje. NJima pre svega treba trener sa iskustvom i da je psiholog... tipa Alegrija ili Poketina, zatim strpljenje nekoliko godina da se ne lomi preko kolena i radikalan rez postojeceg kadra pocevsi od najplacenijih ka ispodprosecnim igracima...

avatar
deki trbic
Wednesday, 02.10.2019
14:39

Nemoguca misija

avatar
Blek stena
Wednesday, 02.10.2019
14:32
avatar
Blek stena
Wednesday, 02.10.2019
14:31
avatar
Магнум илирикум
Wednesday, 02.10.2019
14:30

Junajted nikoga dovesti neće u januaru pazite šta vam kažem,ovo su samo novinarske fantazije,a Solšer koliko god da mi je simpatičan će verovatno ubrzo napustiti klub.Pozdrav

avatar
Obican gradjanin
Wednesday, 02.10.2019
14:30

Ja ne znam stvarno sta su očekivali od ovog tima, generalno ni Celsi nije u boljoj poziciji, ali imaju zabranu. Dok utd to nije imao, a opet i posle katastrofalne sezone oni ulaze u novu sa slabijim timom. Rasford koliko god bio dobar, sezona je duga a oni nemaju zamenu za njega, jako neozbiljno od kluba koji ima ambiciju da bude bar medju prve četri ekipe na tabeli...

avatar
mrancic
Wednesday, 02.10.2019
20:57

O kom igraču pričaš?O Rašfordu?Jesi li ti to ozbiljan ili ga ne gledaš?

avatar
Don Luciano
Wednesday, 02.10.2019
14:25

Nisu to igraci za junajted,ima mancester jos mnogo vremena da tumara ligom pre nego li napravi ozbiljan tim,nesto slicno kao i milan!prvo upravu treba smijeniti pa tek onda trenera i igrace!!!mislim da svi klubovi treba da se ugledaju na bajern i juventus!!

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 02.10.2019
14:20

Ne volim da komentarisem druge klubove, ali Junajted nema igru, nema dobrog trenera, upravu mnogo vise zanima pravljenje novca nego rezultati na terenu, a vecina igraca su panjevi. Bez uvrede za navijace, ali dovesti sva cetiri pojacanja je preambiciozno i to ako ne racunamo cenu za igrace gde bi najjeftiniji mozda bio Cilvel oko 70mil. Mnogo bi vise voleo da vidim jak Junajted kao nekada, nego sto sada gledam Liverpul i Siti kako melju protivnike. Potrebno je nekoliko sezona i prelaznih rokova da se takva situacija preokrene.