Junajted želi da preotme Totenhemu defanzivca

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 06.07.2018.
00:01
Izvor: Sportske.net

Totenhem i Junajted u borbi za defanzivca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Hari Megvajer, štoper Lestera je impresionirao engleske velikane.

Prošlog leta je prešao iz Hal sitija za 16 miliona funti, sada vredi mnogo više, i bogati engleski klubovi se otimaju za engleskog reprezentativca.

Dvadesetpetogodišnji štoper "Lisica" i "Gordon Albiona" ima fantastičnu sezonu iza sebe, a i na Mundijalu pruža odlične partije.

On je za Lester odigrao svaku utakmicu u prošloj sezoni i bio je jedan od najboljih igrača tog tima. Murinjo i Poketino ga definitivno žele u svom timu.

Poketino ga vidi kao naslednika Tobija Alderverelda, ukoliko on napusti "Pevce", a Megvajer se takođe uklapa i u Murinjov stil igre, pa ga "Posebni" želi na "Old trafordu" naredne sezone.

Jedan od najboljih mečeva u prethodnoj sezoni Megvajer je pružio upravo protiv Junajteda, kada je u poslednjim minutima doneo Lesteru šokantno izjednačenje i kada su "Lisice" odnele bod sa "Old Traforda", Megvajer je bio strelac za 2:2.

Iako je zainteresovan da ga dovede, Murinjo je kritikovao engleskog štopera kada je pokušao da iznudi penal protiv Kolumbije.

Kladioničari malu prednost daju Totenhemu, ali su svakako Junajted i Totenhem na pol poziciji za ovog odličnog štopera.

Da se podsetimo, Gvardiola je takođe želeo Megvajera tokom zimskog prelaznog roka, ali se onda okrenuo Laportu zato što može da igra i na poziciji beka.

Male su šanse da će Megvajer nakon što se završi Mundijal i dalje biti član Lestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Friday, 06.07.2018
16:49

Nepotreban, Bai i Lindelof trebaju da budu starteri, Roho i Dzons izmene, Smolinga prodati.... Bolje Murinjo da dovede desno krilo nego stopera sto trazi

avatar
Anonymous Official
Friday, 06.07.2018
12:56

Moze u slucaju da ce doci jos jedan kvalitetan stoper i da cemo se rijesiti Smallinga i Jonesa

avatar
GagiGGMU
Friday, 06.07.2018
11:54

Iskreno,tandem Bailly-Megvajer bio bio nesto slicno kao tandem Francuske Umtiti - Varan,Megvajer dobar u skoku i duelu kao Varan,a Bailly brz i spretan slicno kao Umtiti,naravno tandem Umtiti - Varan je jos uvek bolji od njih....

avatar
mrancic
Friday, 06.07.2018
11:45

Adervild+Manolas+Škrinjar+Mekgvajer=Smoling.

avatar
RedDevil612989
Friday, 06.07.2018
10:03

Kakav odlican stoper, balvan obican.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 06.07.2018
00:38

Ja sam odavno pomenuo da ga treba dovesti. Realno,za prvu postavu nije,ali za rotaciju bi bio i vise nego dobar. Baili i novi stoper prva postava,Megvajer i Lindelof rezerve ali imali bi i oni dosta minuta,bice puno utakmica. Prodati Roha i bar jednog od Smolinga i Dzonsa.