Junajted zagrizao za fudbalera Vest Hema!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.11.2018.
14:06
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" pokazali ozbiljno interesovanje.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Iako se Marko Arnautović često dovodio u vezu sa prelaskom na "Old Traford", kako stvari stoje jedan od njegovih saigrača je bliži prelasku u Junajted od austrijskog reprezentativca.

Naime, Mančester je ozbiljno zainteresovan za polivalentnog fudbalera "Čekićara" Deklana Rajsa.

Ovaj 19-godišnji Irac je minule sezone upisao 26 nastupa u dresu Vest Hema u Premijer ligi, ove je upisao 10, pruža sve bolje partije i postao je jedan od najvažnijih šrafova ekipe Manuela Pelegrinija.

Poznato je da može podjednako dobro da pokrije pozicije zadnjeg veznog i centralnog defanzivca, što je još jedan kvalitet zbog kojeg su "Đavoli" zainteresovani za njegove usluge.

Skauti Junajteda su ga pratili u porazu od Mančester sitija ovog vikenda (0:4), a za njegove usluge je zainteresovan i Čelsi.

Rajs ima ugovor sa Vest Hemom do 2020. godine, što svakako nije idealna situacija za "Čekićare", koji će bez sumnje pokušati da produže saradnju sa momkom koji je ponikao u Čelsiju, ali se još kao omladinac 2014. godine preselio u redove ekipe iz Stratforda.

Uprava kluba mu je ponudila ugovor težak 20 hiljada funti na nedeljnom nivou, ali mladi fudbaler nikako da donese odluku, verovatno svestan činjenice da bi u Junajtedu i Čelsiju mogao da dobije daleko više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Monday, 26.11.2018
17:40

ALOOOOO!!!!! Isko, Aleks Sandro, Mbape, Grizman, Varan, Alkantara, Modric, Milenkovic (da ga ne uzme konkurencija, bice dobar), De Liht, De Jong, ako prodate De Heu jedino Oblak je prava zamena kakav crni Pikford. To su igraci za ozbiljan klub, kakvi Arnautovici, Grilisi, Vilsoni i ostali igraci WH-a, Bornmauta, Atalante i nemam ja pojma koga sve vec... Bez 2 stopera od gore ponudjenih, Sandra, Iska i Mbapea ili Grizmana nece biti sledece godine ni u 4. Ako i ove uopste budu. A pre svega zao mi je to da priznam ali mnogo buse i Murinja tako da bih kopao rukama i nogama za Zidana ili Poketinja.

avatar
Nerealno realan
Monday, 26.11.2018
18:28

Bukvalno si u pravu od A do S! Ti Arnautovici, Grilisi i ostala boranija bi mogla da igra u Mancesteru, i da osvoji nesto samo pod Fergusonom! Kako njega nema, a para ima koliko neces, daj onda ulazi, i kupuj proverene vrhunske fudbalere! Tuzno je kad vidim da mi vec 5 godina nismo doveli vrhunskog defanzivca!

avatar
mrancic
Monday, 26.11.2018
15:30

Odlično rešenje za Junajted😂.Ove godine ima 10 nastupa u propalom Vest Hemu.Za to vreme silni Siti kupuje De Jonga.Odličan skauting Junajteda.

avatar
NikkiCFC
Monday, 26.11.2018
16:36

Dete Celsija a znamo koliko je Jose opterecen nama pa zato.

avatar
Savoa
Monday, 26.11.2018
15:18

Msm da je Ferguson mogao jos da vodi Utd, ovi veze nemaju.