Junajted vraća klinca od 80 miliona u grad, Siti nezainteresovan, hoće samo 15%

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.02.2019.
09:52
Izvor: Sportske.net

Siti neće iskoristiti klauzulu, jednostavno nemaju mesta, a Solskjer ne odustaje od svog plana...

EPA-EFE/PIYAL ADHIKARY
EPA-EFE/PIYAL ADHIKARY

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer ne odustaje od svog plana, da oformi mlađi tim, da dovede tek par igrača narednog leta, pre svega pojača odbranu, ali i vezni red dovođenjem jednog spoljnog igrača.

To bi mogao da bude Daglas Košta međutim Juventus je već poručio da nema šanse da pusti Brazilca, a "Đavoli" su došli na ideju da probaju da vrate Džadona Sanča u Englesku.

Momak je otišao u Dortmund, Gvardiola nije mogao da mu pruži šansu zbog viška kvalitetnih igrača po bokovima, eksplodirao je u Bundesligi, a prvi put se vratio na ostrvo sa "Milionerima" prošle nedelje, Totenhem je razbio Dortmund na "Vembliju".

To ipak nije umanjilo interesovanje za klinca koga bi Nemci navodno prodali za 80 miliona evra, od čega 15% ide Mančester Sitiju.

Dakle, Junajted bi popunio kasu i gradskog rivala, mada ima još jedna kvaka, prema ugovoru, "Građani" imaju pravo da izjednače svaku ponudu za svog bivšeg fudbalera i imaće pravo preče kupovine.

Ipak, oni ne izgledaju zainteresovani za tako nešto, imaju Sterlinga, Sanea, Mareza i Bernarda Silvu, ne traže pojačanja na toj poziciji.

Sančo je proveo dve godine u akademiji Sitija, ove sezone u Nemačkoj je dao 8 golova i ima 13 asistencija, ali liga je mnogo slabija od PL, pa se mnogi pitaju da nije rano za povratak na ostrvo.

Solskjer je izgleda spreman da rizikuje, osim Sanča, meta je i Kulibali, mada je to teška misija jer Napoli navodno neće pustiti Senegalca, odnosno tražiće 150 miliona evra kako bi odbio potencijalne kupce, dok će sjajni štoper postati jedan od najplaćenijih igrača lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Impozantno
Sunday, 17.02.2019
02:39

Kakav Junajted on treba da ide u Juventus da uci od Ronalda malo i stice vece radne navike,taman da kad za 3,4 godine Ronaldo ode da zgrne milione svet ima kolko tolko dostojnu zamenu.

avatar
Adi237
Saturday, 16.02.2019
20:02

Sanco-Marsial-Rashford, tako mlad i tako brz napad tacnije bio bi to strasan napad sa jako talentovanim mladim igracima..Solskjer zna sta radi potpuno podrzajem ovo ako je tacno..sanceza,matu pa i Lukakua a dovesti nekog brzog napadaca... treba nam top stoper komadant odbrane (kulibali) desno.krilo (kosta ili sanco) bek Dalot misljm da ce bolje igrati i jedan vezni igrac teako je reci koji bi vezni se uklopio,treba nam uz hereru matica jos jedan razbijac dok bi pogba isao napred uz marsijala,rashforda,sanca.. u svakom slucaju ne sumnjam.u solskjera tacnije mislim da ce Fergi obaviti ta pojacanja iz sjene jer ce solakjer svakako traziti njegovl misljene oko svega on to i ne krije da trazi savjet od svog ucitelja.

avatar
Rikardo Roča
Saturday, 16.02.2019
17:28

City ima pravo prece kupovine ili 15 % od kupovine drugog kluba. Mislim da on dolazi u City. Mahrez out. Mada ja bih i Sterlinga prodao. Sacho je kvalitetniji napadac,ima bolji dribling,bolji šut i bolji pas. Sterling je brži. Mislim da bi Sanco dao vise golova i asistencija. Gde god da ode Sancho je budućnost engleskog fudbala,bas kao i Rashford,Foden,Chilvel,Bissaka, Arnold, Odoi, Reis Nelsson,takodje par mladih igraca iz Chelzija u Championshipu. Ako još dodamo mlade/stare Kejna,Sterlinga,Diera,Gomeza,Madison,Stonsa,Oxa,Maguirea. Mislim da ce Engleska za 2,3 god biti strasna reprezentacija. Malo digresije,ali eto naidje mi.... Pozzz

avatar
Man united
Saturday, 16.02.2019
20:54

Санчо није нападач.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 17.02.2019
12:53

Krilni napadač. Tako se kaze. Cim igra u napadu nije vezni igrač.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 16.02.2019
15:29

Moze, mali je fantastican ako ga dobijemo za 80mil, odlicno smo prosli. Koulibaly jeste stijena ali ne vrijedi tih 150mil sigurno i 100 je mnogo.
Okrenuti se L.Hernandezu i Škriniaru

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 16.02.2019
14:04

Momak je izjavio da je oduvek bio fan Celsija. Tako da ima slika na netu gdje su naveli da Sanco, Mbape, Bejli i Pape (onaj iz Lila cini mi se) izjavljuju kako su fanovi Celsija cak Mbape ima i sliku s dresom. Poenta svega je to da mi nijednog nismo doveli a druga da ovi sto pominju „istoriju“ kada dovode pojacanja ne pije vodu. Celsi je harao dok su sadasnji superstarovi odrastali tako da je logicno da hoce u Celsi.

avatar
mrancic
Saturday, 16.02.2019
16:56

😂😂😂😂

avatar
Devil born 1878
Saturday, 16.02.2019
19:16

I bejli isto uslikan sa celzijevim dresom, potvrda, gotovo sve, budi srecan sto imas pulisica i to ti je to :D

avatar
mrancic
Saturday, 16.02.2019
13:11

Ole,pojačavaj napad.Imaš samo Rašforda,Marsijala i Lingarda(?).Treba ti napadač koji pravi razliku a to nije ni jedan od pomenutih.Pitaj Fergija.On je kupovao pored Runija i Gigsa uvek gol igrača (Van Nistrloj,Van Persi,Berbatov).Igrači kao Mata i njemu slični ne uklapaju se u novi Junajted.Za bržu igro i kontre pitanje je da li je i Matić pravo rešenje.Primi dva,daj pet,ja zadovoljan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.02.2019
12:34

Džadona Hahaha

avatar
Red blood
Saturday, 16.02.2019
11:24

Sanco ce biti zver.
Solskjer ocigledno zna sta radi..