Junajted u problemu, Kinezi došli po svoje!

Autor: Beta Beta
nedelja 10.05.2020.
19:41
Izvor: Beta

Šangaj ne popušta.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U fudbalskom klubu Šangaj Šenhua očekuju da će se igrač Odion Igalo vratiti sa pozajmice iz Mančester junajteda do početka takmičenja u kineskoj Super ligi, u julu.

Junajted želi da zadrži Igala na pozajmici do završetka ove sezone u Premijer ligi.

Sezona je prekinuta pre skoro dva meseca zbog pandemije korona virusa i neizvesno je kada će se nastaviti.

Kako je preneo Skaj, kineski klub dozvolio bi Igalu da ostane na Old Trafordu samo ako potpiše višegodišnji ugovor. Šangaj je svog igrača procenio na 20 miliona funti.

Britanski mediji preneli su da bi Njukasl bio zainteresovan za nigerijskog fudbalera, ako dobije nove bogate vlasnike ovog leta.

Igalo je prošlog meseca rekao da još nije dobio ponudu od Mančester junajteda u vezi sa ostankom u klubu po isteku pozajmice. Trener Ole Gunar Solskjer nagovestio je da bi dogovor mogao da bude postignut.

Kazino

Napadač se dobro snašao u Junajtedu, postigao je četiri gola u osam utakmica pre prekida takmičenja.

Njegov ugovor sa kineskim klubom ističe u decembru 2022. godine, ali uprava želi da produži ugovor sa 30-godišnjim napadačem najmanje do decembra 2024. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevilSRB
Sunday, 10.05.2020
21:36

Treba davati više šansi igračima iz omladinskog pogona. Igalo je odličan igrač za rotaciju ali tu je još i Grinvud. Ne treba ga nikako zapostaviti. Dečko samo čeka da eksplodira.

avatar
koma73
Sunday, 10.05.2020
20:37

Ne treba nam sem ako je džaba, 20 miliona bolje da istave za amortizaciju Pogbinog ili transfera ili sedenja na tribinama.