Junajted u nevolji, tri pojačanja, samo 200 miliona "Đavole" spasava!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.09.2020.
10:00
Izvor: Sportske.net

Pljušte kritike i ruganje, delovali su užasno protiv Kristal Palasa, a jasno je, potrebna su im ozbiljna pojačanja. Ali i veliki transfer budžet...

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

"Ja sam strpljiv čovek, ali ovo me je izmorilo", iskren je bio Patris Evra u komentaru Junajtedove igre. Slavnom Francuzu niko ne može da zameri da nije čovek Junajteda, on veruje i pozitivan je, ali kaže da se Junajted više vidi na društvenim mrežama nego na terenu.

Solskjer je tražio od igrača da se pogledaju u ogledalo, ali kao da ne kontroliše svlačionicu. Tim je bezvoljan, neki izbori trenera su nelogični, nikome nije jasno zbog čega je doveden Van de Bek jer škripi na drugim pozicijama.

Henderson će gotovo je sigurno zameniti De Heu na golu, Španac je ponovo bio nesiguran, ali šta reći za Lindelefa koji je delovao nemoćno u sudaru za Zahom. Da li je povratak Zahe rešenje? To je teška misija, Palas ga neće pustiti za manje od 80 miliona.

Sa druge strane, Vudvord je siguran da neće platiti Sanča 120 miliona i traži jeftiniju opciju poput Perišića ili eventualno Daglasa Košte.

Mora da dovede i levog beka, umakao im je Čilvelm nisu doveli Reguljona jer nisu želeli da ugrade otkupnu klauzulu u slučaju da ga Real hoće nazad. Sada je situacija sledeća, jedino koga mogu da uzmu je Aleks Telješ, on će koštati oko 25 miliona evra.

Baner 12


Ali, to nije dovoljno, potrebno je još par igrača.

Pre svega štoper, jer sa Megvajerom i Lindelefom neće daleko stići. Današnji mediji pišu da će probati da dovedu Kulibalija iz Napolija, ali on će koštati oko 80 miliona evra.

Timu su potrebne hitne intervencije mi smo ih nazvali paničnim kupovinama, ali bez tri igrača i uloženih još 150 miliona evra, na ovih 50 koliko je plaćeno za Van de Beka, Junajted nema šta da traži u borbi za top 4. Svi su se pojačali, Solskjer je ostao praznih šaka, doveo je igrača u veznom redu, iako su druge pozicije mnogo problematičnije i sada se ponovo postavlja pitanje, da li uopšte ima uticaj na dovođenje igrača, i da li će poslužiti kao kišobran za silne promašaje Junajteda, kao i odluku da se ne ulaže ogroman novac dok se ne prodaju igrači.

Ali, Lingard, Roho, Džons, Dalot, Pereira nemaju ponude, pa sve ostaje na dugom štapu, dok vreme prolazi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 21.09.2020
06:57

Imaju Smolinga,Roha,Bajia,Megvajera.Dovoljno za ovu sezonu.Dalot nije ni iskorišćen,Vilijamsu treba vremena i strpljenja.U vezi,ne vidi se još,De Bek veliko pojačanje.Napad treba Junajtedu,golgeter i krilo.Brzi napadači i dribleri.Samo lud ne vidi da je oslanjanje godinama samo na Marsijala i Rašforda promašaj.I iskoristiti Džejmsa.Ko to ume.Solskjer ne ume.Tačno da on nije kriv.On ne može bolje..I prodati Pogbu što pre.

avatar
Leonid
Sunday, 20.09.2020
18:33

Anceloti je bio pravi izbor za trenera, reci da nema kvalitetne igrace, a ti igraci pre dolaska u MUn bili najbolji na svojim pozicijama je glupost. To sto ne ume da napravi igru je problem. Pa bajernu Alba igra stopera, kad pogledas imena vecina im je jedva prosecni igraci, ali melju sve redom. Nema to veze sa Sancom ili bilo kim. Ima Baija dobrog stopera, mata ne igra godinu dana. Trenutno ubilo za foromacijom 442, on ubacuje dzejmsa koji nije za super ligu, samo da bi dobio krilo za formaciju 443. Nema otvaranja u prostoru, niti napadaca niti veznih, nema preuzimanja veznih igraca, jasno se vidi da je trener glavni problem.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 20.09.2020
18:29

Ako dovedemo istrosene igrace kao Persici i Costa ne trebamo se mnogo nadati. Potreban nam je mlad igrac pun svjezine kao Sancho koji daje golove i asistira. Za 200miliona mozemo rijesiti pojacanja, Sancho 120, Telles 25, Upamecano 55

avatar
No rules
Sunday, 20.09.2020
13:30

Njima trenutno ne treba puno. Golman, cetvorica da igraju odbranu, cetiri igraca na sredini i jedan ili dva napadaca... oni sve ostalo imaju istoriju- mocan stadion, navijace i puno love. E da, i trener im je neophodan, onaj SolŠer je truba.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 20.09.2020
18:30

Kaze mi navijac Intera ahahahahahahaha! Pa sav nas otpad ste pokupuli evo sada ce te uzeti i Lingardinha i Lindelofa da Conte kompletira tim za titulu

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 25.09.2020
22:13

No rules dovoljno ti je popnizenje jer navijas za Inter 😂

avatar
No rules
Tuesday, 22.09.2020
22:58

Svi beze sa "Teatra bola" nema Inter veze sa vasim raspadanjem 😂

avatar
Zoran Krstin
Sunday, 20.09.2020
13:30

Treba im trener tipa Allegri.

avatar
toma1980
Sunday, 20.09.2020
13:25

ManU....Propo!!!!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 20.09.2020
12:34

Solsker sigurno nije kriv ! Stoper , levi bek , krilo ....

avatar
Marko HM
Sunday, 20.09.2020
11:49

Nema ovo veze sa Solskjerom. Ovo je delo Vudvorda i uprave koji se pitaju za svaki transfer i samo guraju Junajted duboko u mulj.

avatar
Grobbelaar
Sunday, 20.09.2020
11:33

Smorio sam se čim sam video da Lindelof i Danijel James kreću od starta... znao sam da će biti povuci-potegni, ali onolika indolentnost i bezidejnost me je zaprepastila. Jasno je da im trebaju pojačanja i da OGS manje eksperimentiše sa sastavom. Takodje, izvesno ja da Jadon Sancho neće doći i da treba naći adekvatnu alternativu. A takve nema... bar ne po pristupačnoj ceni. Situacija je nešto drugačija što se tiče štopera. Tu već ima da se "probere" i ne treba štedeti, jer dok je Victor Lindelof nezamenljiv u I timu, dotle će i ovakvi porazi biti neminovni. Dečko je juče bio direktan krivac za sva 3 primljena gola! Naš narod kaže - prvi se mačići u vodu bacaju, tako da idemo dalje, nadam se sa više žara i entuzijazma, jer juče je upravo to manjkalo.

avatar
Adi237
Sunday, 20.09.2020
11:04

Dovest kulibalija,teljesa i sanca i drugacije bi odma bilo na terenu..gledao sam takticku postavku na terenu u analizi protiv palasa desna strana napada junajteda je imala toliko prostora da su mogli napadati i probijati konstatno ali jams i mensah nisu znali proci jedan na jedan i centrirati..pogba i markus su odvalicili igrace i non stop bili udavajani..jesnostavno im treba sanco koji ce 1 na jedan proci i odbrana ko odbrana onda bi morala paziti i na markusa i na sanca a to bi bilo tesko. Palas je igrao tacno na linderofa i sve 3 gola su njegova tacno se vidi taktika ici na njega i zaha i ajuv su konstatno isli 1 na 1 sa njim a on panj i to je to.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 20.09.2020
10:57

Fergusonu su dobri Smolling i Jones a ovi kupuju precenjene stopere od 80miliona, da je barem top klasa kao Van Dijk...

avatar
Leonid
Sunday, 20.09.2020
18:36

Bio je predobar u Lesteru, ko ga je gledao tada zna o kakvom je igracu rec. On ovde mora da misli za dva stopera i dva beka, koliko je samo puta izasao da napada krilne igrace palasa, pa gde to ima, kakva je to vrsta odbrane kada bekovi nisu ni blizu krilnih igraca.

avatar
Adi237
Sunday, 20.09.2020
10:53

Nije kriv solskjer kosto nisu bili krivi.ni van gal ni mourinjo i sledeci koji dodze nece biti kriv..klop je uradio pravu stvar kada je dolazio on vodi glavnu rec o pojacanjima a ne bordovi itd i donjelo je rezultat slozio je tim i sad ga samo nagogradzuje...siguran sam da solskjer zna sta mu treba i da je to trazio a sad sto to nece dobiti nije do njega krpit ce sa onim sto ima u timu. Nisu ni drugi klubovi prodavali pa su dovodili igrace mora se jednom dosta novca iskesirat sloziti tim pa se moze onda sa jedan ili dva igraca nadogradzivat a ne dodzes u situaciju da ti treba 4-5 igraca..celzi je uradio dobro kupio je tim i sad uigrava i gdje zatreba mogu dovesti igraca ali su u stvaranju tima potrosili 300 mil.jednom se mora presjec i to uraditi ako nema ponuda za jonsa roha itd raskini ugovor to je uradio i juventus i barsa uradi i ti jer dajes platu a nemas koristi od njih.

avatar
paok
Sunday, 20.09.2020
15:27

A sta mislis ako raskines ugovor da ne moras da platis ono sto je preostalo do kraja. Sto bi neko oprastao ostatak para ako nema ponudu. To ti pisem zato sto se ne moze tek tako nesto raskinuti, pita se i druga strana.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 20.09.2020
18:38

Bolje i to nego da zauzimaju prostor a ne igraju, ispada kao da imamo igraca na toj poziciji a nemamo ga

avatar
Adi237
Sunday, 20.09.2020
17:55

Znam da se isplacuje ali ne sigurno puni iznos..jednistavno moras presjeci juventus je to uradio i barsa nemas izbora. Roma daje 12 mil za smolinga oni traze 20 i sta dobijaju time nemaju pare a njega nema u timu a plata mu ide opet si na gubitku...a iskreno smoling je bolji stoper od lindehofa za klasu..ako vec nemas ponude za njih onda ih vrati u tim i isprobaj na mjestu stopera i roha i smolinga.

avatar
Аполо
Sunday, 20.09.2020
10:51

Нисам сигуран колико је до тренера или да ли га саботирају са тим трансферима. На крају крајева тај Ван де Бек је ушао са клупе и дао гол, а остали изгледали поприлично бледо. Одбрану не треба коментарисати, све је већ очигледно, напад безидејан... Можда би ипак најбоље појачање био Покетино на клупи али ни он неће доћи ако ће управа да му веже руке по питању довођења играча.

avatar
Adi237
Sunday, 20.09.2020
18:00

Nema tog trenera koji ce uspjeti ako nema podrsku uprave..koliko se sjecam kada je klop dolazio liverpul bili su ti bordovi koji su donosili odluje oko transfera on nije htio postat trener ako nece on o tome odlucivati eto vidi se uspjeh sve dok ti vodi transfer politiku neko ko nema pojima o fudbalu ne mozes ocekivati bolje.

avatar
No rules
Monday, 21.09.2020
09:02

Druze, drag mi je Man.U, ali vjeruj mi da su vam igraci izvikani i prepalceni i da je to glavni razlog losih rezultata. Nema timskog duha niti hemije, nema stozera koji vuce tim a tek transfer politika, Bog da vam pomogne. Alegri bi ovaj tim uz 2-3 pojacanja ozbiljno unaprijedio. Poz