Junajted u frci, ova tri pojačanja ili raspad?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.09.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Nova iznenađenja.

EPA-EFE/Sascha Steinbach
EPA-EFE/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Mančester junajted je u tekućem prelaznom roku doveo jedno pojačanje, stigao je iz Ajaksa odlični Doni van de Bek.

Holanđanin je dao gol na debiju, dobio je priliku sa klupe u porazu od Kristal Palasa i postigao jedini gol "Đavola", da bi potom protiv Brajtona odigrao tek par minuta u završnici.

Njegov agent je pobesneo što je vezista ponovo počeo meč na klupi, izjavio je da je Junajted trebalo da izgubi 7:1, realnost je da su slavili golom Bruna Fernandeša sa bele tačke nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Bilo kako bilo, slabe partije od početka sezone upalile su alarme u klubu, poslata je i očajnička ponuda Dortmundu za prvu želju kluba Džejdona Sanča, ona je glasila 80 miliona evra, plus 20 na ime bonusa, ali su "Milioneri" to glatko odbili, traže 120 miliona i ne žuri im se.

Tako "Đavolima" nije ostalo puno opcija, danima se priča o transferu Aleksa Telješa iz Porta, ali nikako da se dogovore sa "Zmajevima" oko obeštećenja, sa Brazilcem već imaju sve ugovoreno.

Baner 6

Tako se u engleskim medijima pojavila i nova priča, naime, "Đavoli" su u završnoj fazi pregovora oko angažovanja Ejnslija Mejtland-Najlsa iz Arsenala.

Zaista šokantne informacije, ali na Ostrvu se tvrdi da dve strane praktično imaju dogovor i da se već krenulo u sređivanje papirologije?

Mejtland-Najls je gotovo redovan u prvoj postavi od starta sezone kod Mikela Artete, klub planira da proda i Seada Kolašinca, pa su mnogi iznenađeni ovom pričom, videćemo kako će se ona na kraju završiti.

Kako od Sanča izvesno neće biti ništa, Junajted se okrenuo ka Usmanu Dembeleu, pisalo se da bi mogli i da ga otkupe od Barse, ali je realnije da ga dovedu na pozajmicu.

Problem je izgleda što Barsa ne želi da ga pozajmi, ali i što sam fudbaler ne želi da igra na pozajmici na "Old Trafordu".

Tako se pojavila priča i oko Luke Jovića, poznato je da je Real Madrid voljan da ga pozajmi, ali ne i da ga proda, "Đavoli" bi u Srbinu mogli da dobiju kvalitetno rešenje u napadu, Odion Igalo se kroz par meseci vraća u Kinu, Marsijal je loše počeo sezonu, pa bi bivši fudbaler Crvene zvezde mogao da ima puno prostora na "Teatru snova".

Piše se da je na radaru kluba i Edinson Kavani, ali se čini da "El Matador" želi u madridski Atletiko.

Baner 4

Dakle, puno toga se priča, malo šta konkretno se dešava, što je razljutilo i Gerija Nevila.

Bivši igrač Junajteda se oglasio na društvenim mrežama, ne može da poveruje da njegov voljeni klub ne može adekvatno da se pojača u jednom od "najlakših" prelaznih rokova.

"Zastrašujuće je da na današnjem tržištu, koje je verovatno najlakše u istoriji PL kada su transferi u pitanju, Junajted nije uradio više.

Moraju Oleu da dovedu štopera, levog beka i napadača pre isteka roka! Svi sem Junajteda uspevaju da završe stvari"
, napisao je Geri Nevil.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mr.wolf
Wednesday, 30.09.2020
17:39

Kakvi su ovo tekstovi ? Nagadjanja ? Alo bre, navedite izvor......Ne bitno stavili ste "autora" teksta ? Sta, autor izmisli pricu i vama je to vest ? Kakvi amateri, strasno.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 30.09.2020
17:00

Eno Barca ce da im proda i beka i napadaca! Bek je Umtiti, napadac Dembele, obojica su odlicni igraci!

avatar
Barca4ever
Wednesday, 30.09.2020
13:22

Pa ovo su i Murinju radili. Jednostavno nemaju nikakav plan,skola im je precenjena. Izgleda da izbacuju samo vecite talente. Vec 5 godina ni jedan igrac nije doziveo svoj maksimum osim Davida. Ili stagniraju ili propadnu jos vise. Nekad su igraci dozivljavali vrhunac karijere u Junajtedu a sada tek kad odu iz Junajteda.

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 30.09.2020
11:21

Kako da se pojacaju kad i dobre igrace koje dovedu ne znaju zadrzat i uklopit...DiMaria,Depaj,Lukaku su neki od igraca koji su prije i poslije Junajteda extra dobri igraci.

avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 30.09.2020
15:53

Def od odlaska Fergusona nešto ne štima. Ne kontam ni ove što drže klub... ništa se struke ne pita, metiljaju se i gdje treba i gdje ne treba.

avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 02.10.2020
22:58

Jedino rjesenje je dobar trener koji ima viziju, prodaja pogbe za velike pare, prodaja citave odbrane osim Bisake koji iole valja, ulozit u tim odnosno odbranu bar 100 miliona, napadac golgeter i zamjena za Pogbu...