Junajted u akciji "kupujmo domaće", ko stiže u januaru?

Autor: Stefan Matić
nedelja 17.11.2019.
20:36
Izvor: Sportske.net

Gigant će pokušati novcem da spasi sezonu.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Narednog vikenda se nastavlja Premijer liga, Junajted će u nedelju gostovati na "Bramal Lejnu" Šefildu koji posle dvanaest odigranih kola zauzima iznenađujuće peto mesto. "Crveni đavoli" imaju bod manje od "blejdsa", ali su već sada daleko od top četiri tima Engleske.

Pominje se da bi velike kupovine mogle biti spas, engleski mediji su pisali o Halandu i Sanču, ali postoje i realnije januarske mete.

Dejli Mejl piše da se, pored pomenutog dvojca, razmišlja i o Medisonu iz Lestera, zatim Grilišu i MekGinu koji brane boje Aston Vile. Tu su još "čekićar" Rajs i napadač Bornmuta Kalum Vilsona.

Ofanzivac "trešnjica" je tokom leta bio blizu napuštanja "Vitaliti stadiona", Solskjeru definitivno treba novo ime u napadu, Vilson je već navikao na ligu i beleži odlične brojke.

grilis

Tandem koji čini Škot i Englez sjajno funkcioniše u Aston Vili, ali je jasno da timu iz Birmingema treba šok terapija ako ne želi da se posle samo jedne sezone vrati nazad u Čempionšip. Možda januarska prodaja a zatim u kupovina pomogne u tome.

Što se tiče Medisona teško je za poverovati da će ga Rodžers pustiti, posebno što su "lisice" na odličnom trećem mestu. Jedno je sigurno, Vudvord i ekipa će pokušati da letnje greške saniraju januarskim šopingom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 19.11.2019
10:44

Od Engleza jedino dolazi u obzir Sancho i Maddison i mozda evenentualno Chilwell ovo sve ostalo je prosjek koji nam nece donjeti nikaku razliku.

avatar
LFC*19
Monday, 18.11.2019
09:20

Medison je top igrac, sa Grilisom bi pogrijesili, taj momak moze samo da igra u tom klubu. Ako je pametan nece nidje ici nikad.

avatar
Nemanjici
Monday, 18.11.2019
09:04

Jedno je sigurno, Vudvord i ekipa treba da lete iz svojih fotelja

avatar
Nerealno realan
Monday, 18.11.2019
03:52

Najveca letnja greska je sto nisu prodali Pogbu! Od njegovih para su trebali uzeti jednog kvalitetnog spica i veznjaka i dodati ako treba pare. I onda bi to bila druga prica...

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 19.11.2019
10:42

Pa sta je on sad kriv, ne moze igrati povrijedjen a bilo je losih rezultata i kad nije igrao. On je jedini krsten igrac uz DDG u timu ostalo je sve tu i tamo ima par telenata ali jedino su njih dvojica WK.

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 20.11.2019
04:52

Nerealno realan pa ti ako mislis da on sa Fredom i Scottom koji je srcan a nije u niti jednom drugom segmentu nista spec moze nesto da pokaze onda stvarno nez... Najveca je greska sto su pustili Herreru koji je odlicno sa njim suradjivao. Los nam je vezni red, sem Pogba nema tu niko kreativan, trebaju dva nova vezna.

avatar
Nerealno realan
Tuesday, 19.11.2019
13:04

Ne kazem da je kriv, ali jeste greska kluba sto nije prodat! Ostao ti je demotivisan igrac kog boli ona stvar da se potrudi malo. Trenutno jeste povredjen, ali i kad nije bio igrao je ko k...c. A da je prodat, imali bi dosta para, doveli igraca koji zeli da se dokaze, nova krv i sigurno bi bilo bolje nego sada. Ne bi bila krs atmosfera. Na to sam mislio. I ne bih se slozio da je on svetska klasa kao sto kazes. Da bi neko bio svetska klasa mora da bude igrac koji svojim potezom menja meceve. Pogbine promene su bile izgubljene lopte koje su kumovale primljenim golovima. :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.11.2019
21:39

drugacije ne mogu osim novcem...niko im ostao ne bi da im nisu nudili astronomske plate

avatar
The Red Army
Sunday, 17.11.2019
22:15

A u druge klubove dolaze iz ljubavi hahahaha svidelo se nama to ili ne i u barsu idu zbog masne plate i real juve psg sve gigante pa tako i oni u trecoj ligi isto idu gde je najbolja kinta

avatar
Amalainter
Sunday, 17.11.2019
22:33

Na takve igrace ne vredi trositi ..United je otisao u pogresnom smeru..ne moze ih ni novac spasiti..