Junajted rešava probleme, stižu "crno-bela" pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.01.2020.
16:46
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovaj dvojac mogao da izbavi "Đavole" iz krize?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted je ponovo razočarao, nakon serije nešto boljih rezultata usledio je šamar od Arsenala na početku 2020. godine.

Pol Pogba nikako da se vrati na teren, nastali su novi problemi, postavlja se i pitanje hoće li Francuz ponovo nositi dres kluba sa "Old Traforda".

Jasno je da je u veznom redu veliki problem, povredio se i MekTominej, Fred i Matić nisu uspeli da se snađu protiv "Tobdžija" i čini se da je prioritet uprave da angažuje pojačanja za sredinu tokom januarskog prelaznog roka.

Prema pisanju engleskih medija, uprava "Đavola" prati dvojicu vezista i pokušaće da ih presele u svoje redove tokom zimske pijace.

U pitanju su vezista Njukasla Šon Longstaf, kojeg je Solskjer tražio i minulog leta, ali i vezista Juventusa Emre Džan.

Longstaf je jedan od ključnih igrača Brusovog Njukasla, pokazao je i minule sezone pod Benitezom da poseduje veliki potencijal, čini se da mu je najveća boljka sklonost ka povredama.

Ipak, jako je mlad i Solskjer veruje da bi mogao da stasa u jednog od najboljih vezista na "Ostrvu", često ga tamošnji mediji porede sa Majklom Kerikom.

Što se tiče Džana, bivši prvotimac Liverpula je u drugom planu u Torinu od kako je Sari preuzeo "Bjankonere", sve je izvesnije da će promeniti sredinu već tokom ovog meseca, ali se pominjalo da bi Juve mogao da ga iskoristi u razmeni sa PSŽ za Leandra Paredesa.

Solskjer bi najradije u veznom redu video Džejmsa Medisona iz Lestera, ali je svestan da Rodžers neće pustiti jednog od svojih najboljih igrača, pa su se na "Old Trafordu" okrenuli realnijim metama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 03.01.2020
03:32

OGS je debil, najvece pojacanje bi za nas bio njegov odlazak a ovo se ne mogu na zvati pojacanjima. Nama treba Eriksen i R.Neves pa i Paredes je bolji od ove dvojice.

avatar
mrancic
Thursday, 02.01.2020
20:08

Vudvord ne veruje Solskjeru (sa pravom) i neće kupovati ili će malo kupovati.Treba očekivati novog trenera najdalje do kraja sezone.Gledao sam snimak i slušao veličanje Arsenala i Artete.Jučerašnjeg Junajteda bi i Norič pobedio.Megvajer polako počinje da liči na promašaj a Lindelof to jeste.Svaki korner protiv Junajteda je pola gola.Definitivno nema ko da ih nauči.A i golman nam je linijaš.Daleko,daleko od prave forme.

avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 03.01.2020
16:52

Ljudi ne svataju da je naj veci problem De gea ,kad brani Romero protivnik i nema toliko sansi zato sto on izlazi ,presjeca akcije naj jednostavnije ,hvata loptu a ne izbija a i imamo ona dva krampa Lindelef i Megvajer koga porede sa Vidicem pa oni nisu normalni sam pred golmanom sutira glavom pravo u golmana,pa Vidic je sa 18 godina bio bolji,davao golove ,sam drzao odbranu kad je bio u Zvezdi .

avatar
Vjeko Stojančić
Thursday, 02.01.2020
18:50

Ni jedan od ove dvojice nije za Junajtet posebno ne Emre Dzan ne kazem da je los ali em je osrednji igrac em je star,Junajted mora naci novac da dovede Grilisa i Medisona igrace koji prave razliku i ne boje se igrati isto kuci i u gostima sto je sad naj veci problem,uz to obavezno zamjeniti golmana koji je trenutno naj veca boljka ovog mog Junajteda.

avatar
Japanac
Thursday, 02.01.2020
19:49

Emre Dzan ima 25 godine....

avatar
StefMU
Thursday, 02.01.2020
22:45

Sad treba prodati De Heu dok jos drzi neku cenu, imamo mi boljeg golmana od njega vec u Dinu Hendersonu koji je u Sefildu na pozajmici, najbolji golman u ligi trenutno.