Junajted pronašao pojačanje na "Bridžu"?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.03.2019.
14:33
Izvor: Sportske.net

Mogu li dva kluba da se dogovore?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose mediji sa Ostrva, Mančester junajted je zainteresovan za talentovanog fudbalera Čelsija Kaluma Hadson-Odoija.

Ovaj 18-godišnji fudbaler nije dobijao puno prilika kod Mauricija Sarije ove sezone, iako je kada god je dobio šansu odigrao sjajno.

Njegov potencijal i kvalitet prepoznao je i Geret Sautgejt, koji mu je uručio poziv u reprezentaciju Engleske, a mladi fudbaler je i debitovao protiv Češke, bio je jedna od najzaslužnijih za peti gol "Gordog Albiona" u ubedljivom trijumfu.

Ipak, u Premijer ligi još uvek ne zna za start, Bajern je pokušao da ga dovede u januaru, ali nisu uspeli da se dogovore sa "Plavcima".

Sada je navodno Mančester junajted spreman da pregovara sa upravom Čelsija oko kupovine Hadson-Odoija, pokušaće na leto da ga presele u svoje redove.

Jasno je ipak da ih očekuje težak zadatak, kako su "Plavci" dobili zabranu transfera za naredna dva prelazna roka i pitanje je koliko bi pametno bilo prodavati jednog od najtaletovanijih igrača već u narednom.

Hadson-Odoi Celsi Notingem Forest

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Monday, 25.03.2019
14:40

I sa Odoiem ce biti situacija kao sto je bila kada je Sterling trazio transfer od Liverpula tj. nije hteo da produzi ugovor kada mu je bio ponudjen, ne znam do kada Odoi ima ugovor sa Celsijem ali ako ovako nastave, bice gusto ne za Odoia nego za Celsi, naivini!!!

avatar
Anonymous Official
Sunday, 24.03.2019
22:26

Bio bi to fantastican podez ali ako je Chelsea stvarno dobio zabranu transfera ne vjerujem da ce ga pustiti, ne cijene ga dovoljno pa ko zna mozda i sam zatrazi transfer...on je Englez i to mlad sigurno da bi prije ostao u Engleskoj i presao u najveci klub nego u Bayern koji jeste odlican klub ali daleko od onog snaznog Bayerna koji svi poznajemo

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 24.03.2019
18:52

Nema od ovog nista, posebno ako je istinita zabrana Celziju. Klub ne sme da pusta talentovane igrace.

avatar
Obican gradjanin
Sunday, 24.03.2019
18:16

Izgleda po 'medijima' svi znaju koliko je on dobar igrač, samo Celsi nije svestan njegovog talenta. Pustite priče, iznerviraju me te nebuloze, dečko ostaje i očekuje se od njega da bude nosioc igre, pogotovo zbog zabrane. Mada ako ga prodaju i ako je sve ovo tačno, onda lepo vratiti sve igrače iz penzije koji su bili šampioni i rođeni pobednici, jer sa ovom postavom, čast izuzecima nemamo šta da tražimo ni u Ligi Evrope.

avatar
Blackmamba24
Sunday, 24.03.2019
17:20

Budu li ga pustili kao Matica, jos i u Junajted, Celsi lepo treba da se ugasi...pa ko de da igra??? S obzirom kakvo je rukovodsfvo za transfere, pustice ga...zalost

avatar
mrancic
Sunday, 24.03.2019
16:57

😂😂😂😂😂😠