Junajted pronašao lek za "virus"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.12.2018.
20:01
Izvor: Sportske.net

Da li ovo znači da Murinjo ima podršku?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je još jednom kiksnuo, odigrali su 2:2 na gostovanju Sautemptonu, a nakon susreta je navodno Murinjo urlao na Pola Pogbu, nazvao ga je virusom.

Danas se pojavila i statistika koja dokazuje da je Portugalac sa razlogom ljut, više o tome OVDE.

Puno se pisalo o potencijalnom odlasku obojice, navodno je Murinjo prema kvotama sada prvi na "listi za odstrel" u Premijer ligi, ali na osnovu novih informacija čini se da bi "Posebni" mogao da dobije podršku.

Naime, skauti kluba sa "Old Traforda" su sinoć gledali duel Pari sen Žermena i Bordoa u Ligi 1, na kom su "Sveci" doživeli prvi "kiks" u francuskom šampionatu (2:2).

Razlog njihovog odlaska u Bordo bio je, prema informacijama "Manchester Evening News" lista, vezista Parižana Marko Verati.

Marko Verati

Naime, Italijan je prva želja Mančester junajteda u slučaju da ostanu bez Pola Pogbe.

Ovo je dakle dokaz da se o prodaju Pogbe ozbiljno razmišlja, pitanje je samo da li je iko spreman da izađe u susret zahtevima Junajteda, koji je Francuza Juventusu leta 2016. godine platio tada rekordnih 105 miliona evra.

Čak je i PSŽ zainteresovan, mada Pogba ne bi u domovinu, ali bi lako moglo da se desi da neće imati priliku da bira. Jednostavno, igra jako loše, njegove slabe partije se ne mogu prikačiti Murinju, a kako je jedan od ključnih igrača ekipe i kako je oko njega pravljen tim kada je Portugalac stigao na klupu ekipe sa "Teatra snova", jasno je da zbog njegovih bezvoljnih nastupa ispašta čitav klub.

Videćemo kako će se stvari razvijati, Verati je dakle prva želja Junajteda u slučaju da Pogba ode, malo je verovatno da će uprava "Đavola" iskeširati Italijana, ukoliko Francuz ostane u ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skoljka
Tuesday, 04.12.2018
15:59

Ovi Junajtedovci stvarno misle da im je Pogba najveci problem 😂 Pocnite prvo od promene trenera, zatim razmatrajte zasto vam statrnu igraju Lukaku, Smalling, Jones, cesto i Felaini. Na kraju se bavite Pogbom.

avatar
Nenadd
Monday, 03.12.2018
23:12

Uklopio bi se odmah a cirkuzant nek ide....jos par krila i stoper i dedni bek i to je to

avatar
Devil born 1878
Monday, 03.12.2018
22:03