Junajted prodaje još jednog štopera?

Autor: Stefan Matić
subota 07.09.2019.
23:44
Izvor: Sportske.net

Argentinac bez minuta u tekućoj sezoni.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Klub sa "Old Traforda" je ovog leta intezivno ulagao u zadnju liniju svog tima. Stigao je Aron Van-Bisaka i Hari Megvajer, kasnije je trenutno i najskuplji igrač kada se govori o odbrambenim fudbalerima.

Klub je napustio Kris Smoling, verni igrač "crvenih đavola" je trenutno u Romi na jednogodišnjoj pozajmici. Englez je već najavio da bi pozajmica mogla da se pretvori i u konačni transfer ako se poklope kockice.

Sledeći na spisku za otići iz defanzivnog bedema jeste Markos Roho. Argentinac je već imao ponude Rome i Evertona tokom leta, ali nije nađena odgovarajuća formula za njegov transfer. Ipak deluje da će Junajted smanjiti apetite tokom januara, pa bi Roho mogao da napusti "Old Traford" posle pet sezona.

Rojo Roho

Sada je pitanje da li ostaje u Premijer ligi ili ipak napušta Ostrvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
23:51

Postovani iz redakcije,
lepo sam Vam vec pisao na ovu temu. Bilo koji naslov, pogotovo za prodaju i kupovinu u odbrani samo napisite stiklirana jos jedna stavka Murinjovog zahteva. A kada ode Pogba, tada napisite lepo je pricao Murinjo da uzmemo 150 dok nude ili top pleja i 80 za njega, samo ce nas kanaliti...