Junajted pregovara, umesto u Liverpulu završiće na "Old Trafordu"? Solskjer gađa dva pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.10.2020.
08:56
Izvor: Sportske.net

Pregovori između Barse i Junajteda postoje, igrač neodlučan. Oba kluba žele da završe posao...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted pokušava sve, ali nema za sada rešenja. Naime, oni i dalje pokušavaju da ubede Dortmund da im proda Sanča, Englez nema ništa protiv, ali dogovora nema.

Sa druge strane, probali su da dovedu Kjezu iz Fiorentine na pozajmicu, od toga nema ništa, ali pregovaraju sa Barselonom oko Dembelea.

Navodno, tako tvrdi "Skaj", Barselona bi smanjila cenu, pristala na 60 miliona evra, što je mnogo manje nego što su platili Francuza, pa bi Solskjer mogao da dobije sjajnog fudbalera koji zbog povreda u Kataloniji nije pokazao ni deo onoga iz vremena kada je igrao za Dortmund.

Dembele je odbio Liverpul u junu, on želi da ostane, ali ima problema i sa Kumanom, kao i sa bivšim trenerima, plus, biće u drugom planu, jer je Fati standardan.

Barsi se žuri, Francuz ima još dve godine ugovora, cena mu pada, ovo je možda poslednja šansa da izvuku deo novca. Tražili su 100 miliona, sada pristaju na manje, a deo para bi iskoristili da Kumanu ispune poslednju želju ovog leta i dovedu Depaja iz Liona. Eventualno bi mogli malo da pojačaju ponudu i uzmu i svog bivšeg igrača Garsiju iz Sitija. Dest je u gradu, treba da potpiše ugovor.

Šta će učiniti Junajted. Osim Dembelea, pokušavaju da završe posao oko Telješ, levog beka Portoa, ali je njihova zvanična ponuda bila toliko niska da "Zmajevi" nisu ni odgovorili.


Baner 10

Junajted bi trebalo konačno da proda Smolinga Romi, moguće je da pošalju i Dalota na pozajmicu u Rim, gde je već, ali u Lacio, otišao Pereira.

I dalje nema rešenja za štopera, izgleda da ga neće ni biti jer su sve snage usmerene na levog beka i desnog ofanzivnog igrača. Uz Telješa, kao alternativa se pominje Taljafiko iz Ajaksa, njega želi i Siti, ako Gvardiola proda Zinčenka.

Sve u svemu, ulazimo u kritičnu fazu prelaznog roka, sada nema mnogo pregovaranja, mora se brzo delati. Junajted je sebe doveo u situaciju da svi znaju da su očajni i onda jasno dižu cene...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 01.10.2020
20:13

Mislim da niti jednog navijaca nece pretjerano oduseviti dovodjenje Dembelea, svi smo se nadali onom najboljem a to je Sancho a ne neki tamo gejmer koji je sklon povredama i neozbiljnom ponasanju

avatar
Nemanjici
Thursday, 01.10.2020
13:46

Sve u svemu bice muka i ove sezone bez stopera vidim ja

avatar
rademan
Thursday, 01.10.2020
10:29

Da nije Bertomeua i ekipe bili bi sampioni kretenizma.