Junajted poslao ponudu, prvo najskuplji štoper sveta, pa onda Srbin ili Portugalac!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.07.2019.
19:57
Izvor: Sportske.net

Solskjer neće gomilati igrače, zna šta mu je potrebno, a dok ne dovede štopera neće preduzimati druge korake u prelaznom roku.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Mančester Junajted i dalje pokušava da dovede najveće pojačanje ovog leta. Povećali su ponudu za Harija Megvajera na 90 miliona evra, koliko traži Lester, ali problem je što je 70 miliona inicijelna suma, ostatak su bonusi.

"Lisice" i dalje ne popuštaje, žele 90 miliona što bi štopera engleske reprezentacije učinilo najskupljim defanzivcem svih vremena.

Tek nakon toga, Solskjer će se okrenuti veznom redu, i to najviše zavisi od Pogbe. Ako bi Real zaista isplatio sumu veću od 150 miliona za Francuza, Solskjer bi se okrenuo dvojici od trojice vezista koje ima na spisku.

U pitanju su naš Sergej Milinković Savić, Portugalac Bruno Fernandeš i Šon Longstaf iz Njukasla, međutim "Svrake" traže 60 miliona što je nerealna cena, Junajted bi platio pola od toga.

U međuvremenu nema dogovora oko Lukakua, nova ponuda Intera je odbijena, kratka je oko 15 miliona, Junajted želi 85 za Belgijanca.

Solskjer uz štopera želi eventualno jednog vezistu, ako ne ode Pogba, doveo je već dvojicu igrača, Van Bisaku i Džejmsa, a smatra da mu nije potrebno da gomila igrače, pogotovo u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOL
Friday, 12.07.2019
23:47

Zato ce zavrsiti ove sezone na 8 mestu. U Junajtedu su pukli totalno

avatar
Los Vikingos
Friday, 12.07.2019
23:24

Junajted moze da nadje mnogo boljeg stopera za te pare. Kakav Megvajer i 90 miliona, ako to plate onda ne znam stvarno...Lester ce ih fino izigrati. Ali to ti je ono, 40 miliona za transfer i 50 zato sto je Englez.

avatar
stevan_vasic90
Friday, 12.07.2019
21:16

Najskuplji stoper na svetu jeste onaj koji je i najbolji- a to je Van Dijk. To sto je neko bio lud pa lupio Maguireu cenu od 90 miliona i to sto ce neko u Unitedu biti jos ludji da to plati, je nesto sasvim drugo. Ali ako je sve ovo sto se provlaci po medijima vezano za transfere i prelazni rok u Unitedu, tacno, nece se oni usreciti ni u ovoj sezoni.

avatar
rademan
Friday, 12.07.2019
21:13

Ovaj ne da nece izvrsiti rekonstrukciju tima vec ce jos vise unazaditi. Bez par ozbiljnih pojacanja propasce totalno. Niti imamo napadaca koji moze da da preko 20 golova u sezoni niti ima ko da asistira. Odbrana je ocaj i sa Megvajerom malo sta ce biti bolja.

avatar
Friday, 12.07.2019
20:21

Bolje da posalju 60 za Milenkovica, koji nije naivan stoper.