Junajted ponovo posluje sa "lisicama", kada debituje najveće Vudvordovo pojačanje?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.01.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" se nadaju novom igraču do kraja nedelje.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Deluje da je posao oko Bruno Fernandeša gotov.

Portugalac će uskoro postati igrač Mančester Junajteda, suma varira oko 60 i 70 miliona evra. Veruje se da sve zavisi od toga da li će Markos Roho nazad u Lisabon, za sada je to tačka previranja pošto defanzivac ima ogromnih 160 hiljada funti nedeljno koliko zarađuje Argentinac. Uslov jeste da "crveni đavoli" preuzmu plaćanje dela njegove plate.

Spominje se da će Sporting pustiti Fernandeša posle narednog vikenda, razlog je veliki lisabonski derbi sa Benfikom u petak, tako da će Portugalac definitivno propustiti Derbi Engleske u nedelju kada Junajted gostuje na "Enfildu".

Posle dolaska Fernandeša se prave planovi za leto, jasno je veliki udeo u tome će odlučiti kakvu vrstu evropskog fudbala će ekipa sa "Old Traforda" igrati naredne sezone.

Porto Sporting Danilo Bruno Fernandes

Sve više se spominje odlazak Luka Šoa. Engleskog reprezentativca nema u postavi već tri meča zaredom, deluje da ga je mladi Vilijams u potpunosti "izbacio" iz Solskjerovih planova.

Za njega se interesuje Rodžersov Lester koji bi mogao na leto da ostane bez Bena Čilvela za koga se interesuju maltene svi članovi velike šestorke, uključujući Junajted, te bi moglo doći do nekog vida razmene uz doplatu za "lisicu".

Za januar se spominje još Kabasele, ali je defanzivac Votforda tek potpisao novi produžetak ugovor, teško da će ga "stršljenovi" pustiti kada su u jeku borbe za goli život i ostanak u PL.

Čeka se još finalizacija odlaska Ešlija Janga, deluje da će Nemanja Matić ostati. Čini se da su apetiti navijača za januar bili veći, ali dolazak Bruna Fernandeša bi mogao da ih zasiti, makar na neko vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 15.01.2020
16:40

Najsvežije:Roho neće u Sporting,Jang otpao za Italiju,Kulibali ?.Nagledaćemo se mi Pereire,Lingarda i Freda.....

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 13.01.2020
16:26

Dok ne vidim Fernandes u dresu Junajteda, ne verujem nista. Realno, Junajtedu treba ko hleba i stari Matić, destruktivac na sredini, brži naravno, no biće puna kapa da dodje samo Fernandeš.Sa Matketom može samo protiv Noridza. Izgubio je mnogo na brzini i to je to, no svakako ga je bolje gledati nego Pereiru koji može kako tako da igra prednjeg veznog, centralnog, zadnjeg, nikako. Na leto ko živ, ko mrtav.

avatar
Man united
Monday, 13.01.2020
16:12

Од њих једино вреди узети Медисона.

avatar
zlogi
Monday, 13.01.2020
14:33

Hm...deluje da Junajted srlja sa transferima. Previse zure, a ne zna se oce li ostati trenutni trener ili ne. Mnogi igraci u Junajtedu su klasa, ali nema ko da ih motivise, da ih na pravi nacin iskorsti. Dolazak Fernandesa, moze donekle da premosti probleme, a moze da ih pojaca, zbog velikih ocekivanja navijaca. Elem koga god dovedu navijaci nece biti zadovoljni jer su daleko od borbe za trofeje, a najljuci rival prosto gazi. (iskreno ocekujem da ce Liverpul da isprasi Junajted u predstojecem derbiju)
ps: iskreno Jedinstvu treba borac poput Roja Kina, koji bi terao zvezde da trce, ako ne trce posle dobiju "batina"...

avatar
devil
Monday, 13.01.2020
13:44

Junajtedu treba vezni još jedan uz brunu možda sumare iz lila,na 10ci madison i desno zijes ili sanco,pa da ekipa na nešto liči

avatar
Vejn Runi
Monday, 13.01.2020
12:59

Ovom čoveku niko ne veruje ništa.Sve dok ne vidim sliku kako Bruno potpisuje ugovor ne verujem!

avatar
LFC*19
Monday, 13.01.2020
13:25

Zato treba da primite 5 19og, i postavite Poketina :)

avatar
alexbt
Monday, 13.01.2020
12:56

Kupiti i Zijesa i gore dole bice bolje,barem do leta.... mozda i udjemo u cetvorku!

avatar
Benz9
Monday, 13.01.2020
14:42

Pored Rašforda, Džejmsa, Marsijala i Grinvuda Ziješ je nepotreban... Bolje uzeti Vernera u špic i još jednog veznjaka tipa Van de Bek, Vinks, Rabio...

avatar
Opet Anonymous
Monday, 13.01.2020
12:45

Shaw plus novac. najbolje rijesenje za obe strane... ali ja bi od lisica najprije uzeo Ndidija.

avatar
Vejn Runi
Monday, 13.01.2020
16:09

Ndidi je Lesterova radilica.Sve što je bio Kante sad je to Ndidi.Odlilan igrač!

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 16.01.2020
14:23