Junajted - Poker asova, transfer leta, petorica već otpisani! Ovo je spisak!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.04.2020.
11:13
Izvor: Sportske.net

Solskjer je već izdao uputstva i ona nemaju nikakve veze sa raspletom sezone u Engleskoj.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nema više nikakve dileme, Ole Gunar Solskjer bez obzira na to šta će se dogoditi to kraja sezone ostaje trener, a osim što je spremio listu želja, saopštio je klubu na koje igrače ne računa.

On želi Džejdona Sanča, Griliša ili Medisona, Džejmsa Rodrigeza kao i da Igalov ugovor bude otkupljen. To su prioriteti, videćemo šta će se desiti sa Pogbom koji želi da napusti klub.

Izgleda da je Junajted odustao od toga da De Heu proda, pošto su pale cene igrača, pa će Din Henderson koji je na pozajmici biti ili ponovo ustupljen, ili će iz Šefilda ostvariti transfer u neki drugi klub.

Ko odlazi?

Spisak postoji, Fil Džons, Lingard, Pereira su sigurni a u klub se neće vraćati ni Aleksis Sančez, ni Smoling. Oni su na pozajmici u Seriji A, Sančez ima ogromnu platu, Inter ga neće otkupiti, ali ga Norvrežanin ne želi jer ima za cilj da podmladi tim. Moguće je da Sančez ode na pozajmicu u Vest Hem, ali da "Đavoli" i dalje plaćaju većinu njegove plate, sa druge strane, priča se da se zainatio i da je spreman dve sezone da sedi na tribinama i uzme poslednji peni Junajtedu, on bi trebalo da zaradi oko 50 miliona evra sa bonusima. Pošto neće igrati to je nešto manje, ali u svakom slučaju, biće to skup razvod čak i da pristane na odštetu i da ode.

Bonus 10

Od ostalih igrača, Junajted će reagovati ako se ukaže šansa, recimo da dovede Menijea na mesto desnog beka kao slobodnog igrača, ali cilj ostaje isti, završiti rekonstrukciju, i rešiti situaciju oko Pogbe.

Pristali bi verovatno da uzmu Rodrigeza kao deo transfera, ali to je uvek pitanje na koliko bi procenili Kolumbijca i koliko bi Real želeo da plati Francuza.

U svakom slučaju prva meta ostaje Sančo i on bi, s obzirom na stanje u drugim klubovima bio transfer leta jer je jedini Junajted spreman da ga plati 100 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 11.04.2020
11:45

Cim vidim ovako pompezan naslov znam da nema nista od toga :) Tog Sanca kupuju toliko dugo koliko prodaju i Pogbu. Iskreno se nadam samo da ce ovaj putu transfer politika biti pametnije odradjena, a ne kao prosli prelazni rok.

avatar
Nemanjici
Saturday, 11.04.2020
11:31

Fil Džons, Lingard, Pereira ne zna se ko je gori od koga

avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 10.04.2020
21:01

Nije lose ali ako ostane De gea nista od trofeja.

avatar
deki trbic
Friday, 10.04.2020
16:44

puno hoce....a realnost je sada totalno druga prica....nema sanse da dovedu ta pojacanja.

avatar
StefMU
Friday, 10.04.2020
16:10

Bas se pitam otkud vama ove silne informacije. Rodrigez da dodje, da prodaju Dina Hendersona? Ko je ovde lud?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 10.04.2020
15:42

Nisu Jamesa zeljeli ni prosle godine a da ga sada zele koji ne vrijedi vise od 30mil. MU zeli Kroosa ili Valverdea a sto se tice Meunier on je dobar bek za dz i moze da bude koristan za rotaciju i povremeno da zamjeni Bisssaku. Ja ne vidim smisao u dovodjenju AMF, daleko potrebniji nam je CMF pa i DMF. Sumnjam da ce igrati sa dva AMF, naravno i jos jedan vrhunski stoper je potreban pored Sancha i veznog.

avatar
Arrow5
Friday, 10.04.2020
14:45

https://youtu.be/dJfX3L5OAD0

Sportski pozdrav! molim vas ako mozete pritisnuti subscribe i pogledati video. Sada sam poceo youtube da radim i gol mi je da postanem jedan od vecih "youtubers" na balkanu. Jako bi mi znacilo ako bi ste mogli da mi pomognete na putu ka tome. Hvala na paznji!

avatar
The Red Army
Friday, 10.04.2020
12:24

Rodrigeza nece sigurno 🤷‍♂️

avatar
Psihostabizizator
Friday, 10.04.2020
12:15

Skroman spisak. Sve ukupno preko 300 miliona, oduzmite 20 posto zbog korone, znaci 240 miliona. E sada se postavlja pitanje da li ti igraci hoce da igraju Ligu Evrope svake godine? 😂