Junajted nema kud, dogovor sa Juventusom?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 25.09.2019.
08:55
Izvor: Sportske.net

Solskjerove procene su bile pogrešne, izgleda da je Hrvatu suđen "Old Traford".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Junajted traži napadača. Ispostavilo se da je Solskjerova odluka da proda i Lukakua i Sančeza i ne dovede alternativu pogrešna, pogotovo u svetlu povrede Rašforda.

Norvežaninova očekivanja da bi mladi igrači mogli da ponesu teret ipak nisu bila realna, pa će u januaru stići novi napadač.

Izgleda da je u pitanju čovek koji ih je odbio poslednjeg dana prelaznog roka, Mario Mandžukić.

On nije želeo da ode poslednjeg dana iz Juventusa, dok prethodno ne razmisli, čekao je ponudu iz Nemačke koja nije stigla. Na kraju, imao je opciju i da završi u Kataru, ali se predomislio, iako mu je nuđen veliki novac.

Sari mu ove sezone nije pružio šansu ni minut, nema ga na spisku za Ligu šampiona, pa će svakako u januaru potražiti novu sredinu. Navodno je već Junajted stupio u kontakt sa čelnicima Juventusa, sa novom ponudom, obeštećenje nije problem, oko 10 miliona evra, a ni Mandžukićeva primanja od 6 miliona po sezoni ne bi trebalo da budu prevelika prepreka za Engleze.

Solskjer želi Dibalu, ali nakon poslednjih par partija u šampionatu, pogotovo sinoć protiv Breše, sigurno da u Juventusu neće želeti da se odreknu Argentinca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 25.09.2019
16:47

Junajted mora biti odlucniji kada je dovodjenje igraca u pitanju. Mandzukica razumem da nije hteo da greje klupu u Junajtedu posto je mislio da ce se u Juventusu i dalje racunati na njega. Ali eto, na kraju zavrsio tako sto greje klupu i ispade bolje da je presao u Junajted. S druge strane Junajted kao zeli pojedine igrace a onda pristupa u minut do 12 kada nema gde, sto je jako neozbiljno i niko normalan ne bi takvu ponudu razmatrao nabrzaka jer se eto Junajtedu bas zuri.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 25.09.2019
14:25

Ovo bi bilo dobro i jeftino resenje, taman da stasa Grinvud.

avatar
Le Tissier
Wednesday, 25.09.2019
11:58

Junajted samo Kejn moze da spasi ili neko u tom rangu, kakav Mandzukic, a ne bi im smetao i neki levi bek kao i vezni koji ume da organizuje malo igru.

avatar
Red blood
Wednesday, 25.09.2019
09:33

Junajted vise ne tone u prosek.
Junajted je vec postao prosek.

avatar
REVØLT
Wednesday, 25.09.2019
09:21

Sad će biti Mančukić.