Junajted ne odustaje od štopera

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 04.08.2018.
16:37
Izvor: Sportske.net

Murinjo želi po svaku cenu da pojača štopersku liniju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nastavljaju se muke za navijače Junajteda, a i za Murinja. Doveli su Freda i Dalota, ali to nije dovoljno, još ako klub napuste neki bitni igrači, Mančester će biti u ogromnim problemima.

Murinjo je baš nezadovoljan, i smatra da nema tim spreman da se takmiči, a potrebni su mu štoper i krilo kako bi se uključio u borbu za trofeje.

Brojni defanzivci su se pominjali, a poslednji je Džerom Boateng. Nemac je navodno bio blizu PSŽ-a, ali kako "Dejli Mejl" prenosi, on je sada na pragu Junajteda, a "Crveni Đavoli" su spremni da izdvoje 50 miliona funti za ovog dvadesetdevetogodišnjeg igrača Bajerna.

Rafael Varan i Megvajer su nerealne opcije, a verovatno i Totenhemov Aldervereld, pa Murinjo nema baš veliki izbor koga će da dovede. Mina i Boateng su ostali kao realne opcije, dok je Totenhem spreman da proda Belgijanca, ali za veliku sumu nova.

Mina bi verovatno koštao oko 40 miliona evra, dok bi Boateng bio negde oko 50 miliona funti. Boateng je definitivno jedan od najboljih i najiskusnijih štopera na svetu, imao je loše iskustvo sa Premijer ligom u dresu Mančester sitija, ali ta sezone ne može da se uzme u obzir jer je praktično cele sezone imao probleme sa povredama. Murinjo nema još mnogo vremena, Premijer liga počinje sledećeg vikenda, a prelazni rok se završava 9. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 04.08.2018
18:19

Da kupi još jednog i da časti.Imaće 12 odbrambenih igrača a 6 napadača.Tu sam uračunao i Rašforda i Marsijala.Prvi blage veze nema a drugi neće da igra za Junajted