Junajted ne odustaje, koristi "političku" situaciju da dovede defanzivca?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 17.10.2019.
23:30
Izvor: Sportske.net

Turčin je meta evropskih medija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Slavlja tokom utakmice od strane reprezentativaca Turske su već nekoliko dana glavna meta u evropskoj štampi. Vojnički pozdrav kojim simbolizuju podršku vojnim snagama Turske, a po nekima i direktno Erdoganu, nije gledano blagonaklono.

Jedan od igrača na udaru jeste i Merih Demiral koji je od dela navijača Juventusa precrtan zbog svojih postupaka na terenu u utakmicama protiv Albanije i Francuske. Demiral je došao iz Sasuola početkom sezone za sumu od šesnaest miliona evra, ali ne dobija značajniju minutažu pored De Lihta i Bonućija.

Pored Juventusa, tokom leta je navodno bio zainteresovan i Junajted za usluge turskog štopera. Englezi tvrde da su "crveni đavoli" i po okončanom transferu u Torino nudili trideset miliona evra kako bi doveli bivšeg igrača Sasuola.

demiral

Engleski mediji tvrde da bi zbog političkih spletki uprava Juventusa bila spremna za posao ukoliko stigne odgovarajuća ponuda sa "Old Traforda". Navodno je tokom utakmica reprezentacije Turske u društvu Demiralovog agenta viđen i Krsto Kilibarda, skaut Junajteda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke