Junajted našao kompromis sa De Heom?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.05.2015.
10:07
Izvor: Sportske.net

Saga o sjajnom Špancu se nastavlja, na kraju bi raspletom mogli da budu zadovoljni svi...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

De Hea će braniti za Real, postavlja se jedino pitanje, kada?

Naime, Španac ima ugovor do leta 2016. nije potpisao novi, računa se da bi Junajted morao da ga proda kako ne bi za 14 meseci kao slobodan igrač otišao među "Los Blankose".

Pričalo se da Englezi traže 55 miliona evra, da je Real spreman da plati 40 i da ne dolazi u obzir posao u koji bi bio uključen Bejl.

Ipak, neki engleski mediji tvrde da je pronađen kompromis između golmana i kluba.

De Hea bi navodno prihvatio ponudu, ali potpisao ugovor na samo dve godine, tačnije do 2018. Taj ugovor bi bio rekordan za jednog golmana u istoriji oko 12 miliona evra po sezoni.

Jasno, Mančester Junajted bi vratio novac, tačnije prodao De Heu godinu dana pre isteka ugovora, tačnije 2017. godine, bilo kroz otkupnu klauzulu koja bi tada stupila na snagu, bilo dogovorom.

Naravno, "Đavoli" se nadaju da se do tada vrate na staze stare slave i da to natera De Heu da ponovo produži ugovor i dalje ostane član kluba.

To su želje, ali u ovom trenutku, najvažnije za Junajted je da sjajnog Španca zadrže još par sezona i ne razmišljaju o novom čuvaru mreže.

A i Real može da čeka, i da Kasiljas ode, tu je Kejlor Navas, neće biti problem ni da stigne još neki čuvar mreže, Bernd Leno recimo, ili čak da se vrati Lopez iz Milana, koji je i dalje golman Merengesa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran GGMU CG
Monday, 04.05.2015
17:08

ako vec moraju da ga prodaju neka to iskoriste taj novac ili neka trampa samo ne da ode sledeceg ljeta za dz

avatar
Monday, 04.05.2015
13:12

Hahahahah xD Hocete De Heu, dajte Bejla! Ako prodamo De Heu, kupimo Lena, Handanovica ili Lorisa, a za ostale pare Depaja, Gindogana, ili Klajna.

avatar
RvN10
Monday, 04.05.2015
12:58

"Prekopiracu status sa jedne stranice i apsolutno se slazem sa tim"
"David de Gea, we want you to sign!" pjevalo je nekoliko hiljada navijača uoči utakmice protiv West Broma. Činjenica je kako je ugovor De Gei ponuđen odavno, ali ga on ne želi potpisati pa je Louis van Gaal prije par dana izjavio: "Ponudili smo mu sjajan ugovor, sa zaista mnogo novca. Ja želim da on ostane ali on je taj koji će odlučiti da li želi ostati ili otići."
Također je činjenica i da je De Gea od Atletico Madrida kupljen za velike novce ali prva sezona mu je bila razočaravajuća, unatoč tome pravi navijači nisu gubili vjeru i bili smo uz njega kada je bilo najgore kao što smo i sada kada je dosegao status jednog od najboljih golmana svijeta. Velika plaća, velika podrška ostalih fudbalera iz kluba i VELIKA ljubav navijača. Ako to De Gei nisu dovoljno dobri razlozi za produženje ugovora pa ipak odluči preći u Real Madrid, onda stvarno nikad nije ni bio vrijedan dresa našeg Manchester Uniteda i nije apsolutno vrijedan nikakvog žaljenja i tugovanja za njim jer niko nije veći od kluba, odlazili su i bolji od njega tako da ukoliko ne odluči produžiti ugovor hvala mu za sve i sretno u nastavku karijere.

avatar
dzedaj vitez
Monday, 04.05.2015
20:18

Isto važi sa svaki klub i svakog igrača

avatar
MSSZRMK
Monday, 04.05.2015
12:33

Dolazi on u Real bar se nadam.

avatar
Monday, 04.05.2015
21:37

Ma verovatno i hoce.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 05.05.2015
00:37

I ja mislim, spanac je i jedinica furije. Devojka mu radi u Spaniji pa eto. Svakako bice interesantno leto.

avatar
skols18
Monday, 04.05.2015
11:46

De hea u padu forme kao i jang felaini i runi..izgleda su protiv totenhema liverpula sitija i celzija igrali vise nego sto mogu..i sad se vidi umor..mora di marija da igra i roho i djons pa cak i robin vp umesto runija..ako se ekipa netrigne bice tesko 4 mesto zadrizat..mada je liverpul jos gori i oni nece biti 5 vec 6.7.