Junajted napravio spisak alternativa za nedostižnog Sanča, neočekivano pojačanje, RAZLOG je Marko Grujić?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.09.2020.
10:01
Izvor: Sportske.net

Ovo su nove informacije, ko će biti zamena za preskupog Engleza i šta su još dobre vesti?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je odustao od Džejdona Sanča, mada neki tvrde da je u pitanju igra nerava sa Borusijom. Međutim, Nemci ne žele da prodaju Engleza, cena je 120 miliona i ne odustaju jer žele da oteraju Junajted.

Pisali smo, u vremenu krize, ovo nije pametna investicija, makar tako smatra Vudvord, jer nije Sančo jedino što je potrebno klubu.

Zbog toga bi taj novac mogao da se utroši na više igrača. Naime, alternative za fudbalera "Milionera" postoje. Tri su mogućnosto. Ona koja se najviše sviđa navijačima je Garet Bejl, ali njega je teško ubediti, plus, Real i dalje traži novac, iako ne računaju na njega, a ima ogromnu platu.

Druga je Košta kome naginje Solskjer, Brazilac je iskusan, koštao bi nešto manje od 30 miliona, sjajan je igrač, ali povrede mu nisu dale mira prethodnih sezona, pa to jeste rizik.

I na kraju Perišić, koji je bio i želja Murinja kada je vodio Junajted, Bajern neće otkupiti Hrvata, Inter traži dvadesetak miliona.

Iz Bajerna bi mogao da stigne i Tijago Alkantara, Henes je izjavio da Brazilac koji igra za Španiju ima dogovor sa Liverpulom i Junajtedom, da ucenjuje klub i da Bavarci hoće da ga prodaju. Javio se i Juve koji bi da utrapi, odnosmo vrati Koštu Bajernu, ali to je malo realna opcija.

Baner 12

Zbog toga bi Tijago mogao u Mančester Junajted.

Razlog je Marko Grujić, verovali ili ne.

Falji Ramadani tvrdi da je njegov klijent, reprezentativac Srbije, ili povratnik u reprezentaciju dobio uveravanja da će ostati makar do zime. Prilika da se dokaže, on je Klopovo prvo pojačanje i Nemac je ima reči hvale za njega, mada mu nije pružao šansu. Sada, dve godine posle, nakon odlične pozajmice u Herti, Grujić bi trebalo da ostane. Vajnaldum neće u Barselonu, pa je gužva u veznom redu, nema poente u tome da Klop dovede Tijaga.

To otvara vrata Junajtedu, mada nije jasno ni šta će pored toliko igrača i njima fudbaler Bajerna, imaju pet ili šest vezista, no, dobrih igrača nikada dosta.

baner

Zapelo je oko Reguljona, on izgleda želi da ostane u Španiji, a sada se pojavila priča da je Porto spustio cenu za Telješa, Brazilac košta nešto više od 20 miliona, bilo je priča da će otići u PSŽ, ali je ostao Kurzava. Navodno, Junajted je zainteresovan, ali pisanja portugalskih medija treba uzeti sa rezervom.

Za štopera, prva opcija ostaje Badiašile iz Monaka, ali "Kneževi" za sada drže cenu od 35 miliona evra, za talentovanog defanzivca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 14.09.2020
12:35

Alaba , Skriniar i Kosta

avatar
BlueMoon
Monday, 14.09.2020
11:49

Predobar igrac i za Junajted i za Liverpul.Ako vec nece da ostane u Bajernu neka ode u Real.

avatar
Vjeko Stojančić
Monday, 14.09.2020
11:23

Od svih nabrojanih samo je Alkantara vrhunski igrac .

avatar
Manchester UTD
Monday, 14.09.2020
11:21

U Unitedu jedino da prave salatu od veznjaka, sta ce im Alkantara. Drugo Bejlu se ne igra fudbal, Kosta non stop povredjen, a Perisic ispusena mustikla, ako su oni alternative bolje da ne dovedu ni jednog od njih. I onako izgleda nemaju ambiciju da se ukljuce u borbu za neki trofej. Celsi zadao domaci zadatak kako se radi prelazni rok kad uprava vidi da si inferioran u odnosu na ostale, Arsenal koji vecito stedi na transfere se pametno pojacao u skladu sa mogucnostima. Siti je reper kako treba da izgleda ekipa, Liverpul dobar, Everton pravi interesantnu ekipu, sve ekipe gledaju unapred jedino United gleda da dovede nekog ko mu nije toliko potreban (Beka i Hendersona), a oni sto ocajnicki fale se ne dovode. Ako se ovako zavrsi borba za 6 mesto ce biti neizvesna.

avatar
Medison
Monday, 14.09.2020
10:49

Ja ne razumem ovaj Junajted ako je taj Badiashile stvarno veliki potencijal i prodaju ga za 35 miliona pa u cemu je onda problem, a da u nesposobnog Vudvorda

avatar
Amalainter
Monday, 14.09.2020
10:06

Ovi iz Uniteda ne znaju vise gde udaraju..sta su zapeli za tog Sanca ne shvatam-nece ne mora..

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 14.09.2020
14:10

Hoce on ali MU nece da plati 120mil

avatar
Manchester UTD
Monday, 14.09.2020
17:58

Ma on hoce i dogovorio je uslove, nego ovi njegovi ga ne pustaju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
10:02

Zbog Grujica da ode u Mancester Hahaha