Junajted menja planove, rešenje je u "čekiću" i holandskom otkrovenju, strah od Pogbinog štrajka?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.06.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Neće biti nimalo lako, prve mete su preskupe, moraju da razmišljaju i o Rašfordovim zahtevima, ali i nezadovoljstvu Pogbe i rešenju za De Heu...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

I dalje nema pomaka kada je renoviranje Junajtedove odbrane u pitanju.

Kristal Palas povećava ulog oko Van Bisake, traže 70 miliona evra i to Solskjer neće platiti. Takođe, Junajtedova poslednja ponuda za Harija Megvajera je oko 90 miliona evra, Lester je tražio oko 105.

"Đavoli" su se ovog vikenda još nadali da će De Liht prihvatiti ponudu, ali se on odlučio za PSŽ.

Nova ideja u odbrani je štoper Vest Hema Isa Diop koji je odigrao dobru sezonu za "Čekićare", po dolasku iz Tuluza.

Na desnom beku, ako ne stigne Van Bisaka, Solskjer je zainteresovan za Denzela Damfrisa, defanzivca PSV Ajndhovena i Holandije. On bi koštao oko 30 miliona evra, što je za Junajted prihvatljivo.

Jedan od poslova koji moraju da se završe ovog leta je produžetak ugovora za Rašforda, kako ne bi došli u situaciju da uđe u poslednju godinu ugovora. On traži 350 000 funti nedeljno, oko 20 miliona godišnje, u klubu su bili prvo zaprepašćeni, ali nemaju rešenje, oko napadača će graditi budućnost.

I dalje nema pomaka oko Pogbe, on želi da napusti klub, da ode u Real Madrid, ili eventualno Juventus, ali Junajted je tvrd, ne želi lako da ga se odrekne. Ipak, u slučaju da Francuz ostane pri svome, a neko plati 170 miliona evra, "Đavoli" imaju spisak alternativa, počev od Bruna Fernandeša iz Sportinga, preko Lo Selsa iz Betisa, koga hoće i Totenhem, do Jurija Tilemansa koji je u Lesteru na pozajmici iz Monaka.

Ako Pogba, kako neki mediji navode, počne štrajk, to će biti dočekano na nož u klubu jer su rešeni da ne popuste pred ucenama.

Čeka se i da se Inter reši Ikardija, da prodaju Lukakua, zamena neće biti toliko zvučna jer je najvažnije uložiti u vezni red, i prevashodno u odbranu.

De Hea se i dalje ne oglašava, kao ni PSŽ, da li će Španac ostati do isteka ugovora što klub ne želi, ostaje da vidimo, tek utihnule su priče o dolasku Donarume i tu je klub nemoćan dok se De Hea ne izjasni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 16.06.2019
12:33

Pogba je za vreme Adidasove kampanje izjavio da je u Junajtedu bio 3 godine i da je bilo dobrih i losih stvari i da je sad pravi trenutak da proba novi izazov u nekom drugom klubu

avatar
rademan
Sunday, 16.06.2019
11:03

Ovi nemaju pojma da vode klub. Ej 20m da se da raspalom Rasfordu koji svaku desetu sansu iskoristi. Pa Dibala je izmislio fudbal za njega. Na desnom beku mogu da uzmu Menijea, Tripijea ili nekog sl za mnogo manje pare, kakav Bisaka. Stopera treba da dovedu ako ne mogu ove vrhunske onda Boatenga, Aldervirelda ili Manolasa. A za golmana Donarumu ili Navasa. Za stopera mogu da rpobaju Romanjolija jer ce Milan morati da proda njega ili Donarumu. Verner za spica. Fernandes umesto Pogbe.

avatar
The Red Army
Sunday, 16.06.2019
20:21

Koji bre dibala, tesko precenjen igrac taj bi igrao u juventusu da je tolika klasa koliko ga svi dizu u nebesa a decko je imao jednu dobru sezonu sve ostale suvi prosek

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 16.06.2019
10:50

20 miliona rasfordu...veoma pametno

avatar
Adi237
Sunday, 16.06.2019
10:09

Aj kako su glupi u junajtedu pa to se.uradi po kratkom postupku...prodas sve koji su nezadovoljni i kupis igrace koji zele igratii i boriti se i sta je.tu sporno...prodas pogbu dovedes fernandesa i tilemansa sto je 1000 puta bolje nego pogba...zasto nam treba bisaka pa ima.Munijer koji nece kostat toliko, imas stopera po francuskoj ligi bitno je dovesti konkurenciju u tim odma se svi vise bore..ja ne znam sta su zapetljali toliko oko svega kad je sasvim jednostavno sve.

avatar
yboyka525
Sunday, 16.06.2019
09:25

Sta bi sa Menije-om? Bilo je gotovo sada ga niko ne spominje. Ja bih najsrecniji bio kada bih u odbrani UTD-a video liniju Šo, Varan, Diop, Menije.