Junajted - Matića menjaju momkom koji je ponovo "učio da hoda"! 200 miliona za odbranu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.06.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Ole ne odustaje od svojih zamisli, dovođenja mladih igrača. Iz Amerike stiglo upozorenje...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Drugo pojačanje Junajteda u ovom prelaznom roku bi trebalo da bude Šon Longstaf.

Momak koji je odigrao 2200 minuta u PL, i imao tešku povredu ligamenta posle koje je, kako sam kaže, "ponovo učio da hoda", je velika želja Solskjera.

Uklapa se u plan da budu dovedeni mladi engleski igrači, ima 21 godinu, u Benitezove šeme se odlično uklopio, visoki pokretljivi vezista, mnogo jači u defanzivi bi trebalo da bude zamena za Matića.

Naime, mediji smatraju da je Srbin postao prespor, da ne može više da zatvori rupe koje nastaju zbog Pogbine ofanzive i da bi sveža krv mnogo značila, posle odlaska Erere.

Longstaf nema dovoljno iskustva, ali Solskjer je spreman da plati 30 miliona evra i dovede ga na "Old Traford".

Junajted nije odustao od Van-Bisake, rešenja za desni bok, ali Palas traži čak 80 miliona evra za mladog defanzivca.

Ako na to pristanu i potroše još 100 miliona na Mekgvajera, čini se da će to biti sve ovog leta, uz eventualnu prodaju Lukakua...

Što se Pogbe tiče, navodno su Glejzeri poručili klubu da nema ništa od prodaje, da treba oformiti tim oko Francuza, pa će i pored želje, vezista ostati u Junajtedu osim ako neko ne ponudi više od 170 miliona evra za njega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Dikanovic
Saturday, 15.06.2019
15:54

Donaruma,Bisaka,Megvajer,Lindelof,So,
Lonstaf,Rabio,Pogba
Marsijal,Rasford,Lingard

avatar
StefMU
Saturday, 15.06.2019
14:47

OCajnicki potezi Junajteda po obicaju. Kad cemo dovesti nekog kvalitetnog po normalnoj ceni da mi je znati..

avatar
Paul Kersey
Saturday, 15.06.2019
13:01

Pogba će prvi deo sezone da se šeta po terenu iz osvete prema klubu što ga ne prodaju Realu, na taj način će ubiti cenu i primorati klub da ga proda pošto-zašto.

avatar
Visca el Barcaa
Saturday, 15.06.2019
12:23

100 miliona za Megvajera? Mogu da kupe Alderveirelda za 30..

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 15.06.2019
17:39

Изгледа да су Британци приоритет...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 15.06.2019
10:36

Mali deluje dobro ali tesko da ce ga Njukasl pustiti za te pare. Junajted bi mogao da razmisli o onom crncu na sredini, mnogo dobar igrac. U zadnjoj utakmici smo nesto uradili tek kad se povredio I izasao na poluvremenu. Do tada je totalno paralizovao Junajtedovu sredini, sve je akcije sekao, svaku kombinaciju za potencijalni napad. Maticu svakako treba zamena, samo njega imamo kao DM a i bio je ocajan prosle sezone, mnogo ga Erera pokrivao.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.06.2019
16:16

Kakav je bio kompletan tim Matić je bio odličan. Kad ga zamene sa nekim balvanima kao u chelsiju tipa drink i joko shvatiće koliko fali. Za zamenu i dopunu ok, ovako suviše staklen

avatar
sasha mufc
Saturday, 15.06.2019
10:27

Ko zadnji izadje neka ugasi svijetlo...

avatar
Man united
Saturday, 15.06.2019
10:21

100М за Мегвајера а Де Лихт може за 80. Зашто би ико узимао Мегвајера. А тек Ван Бисака за 80М??? Виде изгледа да су очајници у Манчестеру, па им клепају цене у небеса.

avatar
The Red Army
Sunday, 16.06.2019
20:26

Pa za sve je ista cena za megvajera, ko god da ga trazi plati ako hoces ako ne pozdravi kuci. Kao i za svakog igraca, cene su otisle u nebo

avatar
Adi237
Saturday, 15.06.2019
10:08

Sve je dobro to ali bez iskusnih igraca koji znaju sta rade i kako da podignu nivo igre ici semo sve dublje u ponor na zalost ako je ovo tacno bicemo 10 iduce sezone...nema to veze sa trenerima koji god da dodze vec sa timom imamo prelos tim da bi bilo koji treber sta uradio...glejzeri izgleda su odlucili da pare sebi trpaju u dzep a vamo ce dovoditi nedokazane igrace...svaka cast realu imali losu sezonu vreme za promjene i to rade kako i treba dovode top igrace i odma ce nivo igre biti veci. Mi sa jamesom i ovim necemo bista dobiti to su talenti koji mogu ekspolodirati za 2 ili 3 sezone a do tada sta? Bez fernadesa,rabio(tilemansa)bisake i popustite vise sa mekgvajerom uzmite aldervelda i manolasa pa manje ce kostati nego taj sam kako lose radimo transefere radi wudvorda pa nek se drzi digitrona a sportske odluke nek pusti onoma koji se u to razumiju. Solskjer ce brzo sa ovim igracima popiti otkaz a sam je i kriv nek ganja talente i nek ceka par godina da postonu igraci pa takve igrace ima i na akedemiji. Uzas ako je ovo istina..vezni red junajteda pogba totalni setac,fred ne zna dodat,matic prespor,ovaj ne znam kad je zadnji put sutno loptu,mektomenej bice jednog dana dobar ali je jos decko mlad,marsijal kod njega je ako je dovoljno budan moze uraditi svasta ako je mislima negdje drugo i spava truba,lingard taj ni sam ne znam sta radi u junajtedu,rasford bljesne pa nestane nema rutinu mlad jos,auhhhh al smo naje......bas pravo.

avatar
Saturday, 15.06.2019
09:54

ahaha ovaj Junajted ce biti jaca sprdnja sa ovim gremlinom nego sa Mojesom,kakav je ovo amater sta on dovodi....

avatar
Adi237
Saturday, 15.06.2019
15:45

A sto se sladis tudzim problemima pogledaj svoje dvoriste valja se navici bez hazarda kakva ce te tek vi biti sprdnja..junajted se nikad nije oporavio posle odlaska ronalda necete ni vi upisi ovaj komentar sebi kao podsjetnik,isto sto ni barsa se nece oporaviti posle mesija..dzaba vam 10 pulisica to i ti sam znas samo se ususkaj na krevetac i tjesi kako ce vam biti bajno a nama lose hehhe..znas i ti da lupetas al eto slova svasta trpe.