Junajted krenuo u zimski šoping, prvi transfer blizu, ali to nije sve, direktive stigle iz Amerike!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.01.2020.
10:18
Izvor: Sportske.net

Junajted će kupovati, dva igrača veznog reda, jedno ime je već poznato, juče su bili i u Italiji, Solskjer traži da se stvari brzo završe!

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Nema mnogo vremena, iako prelazni rok traje čitav januar. Naime, Ole Gunar Solskjer traži pojačanja odmah, pogotovo u veznom redu gde ima najveći problem, kako bi što pre pojačanja uklopio u ekipu.

Od Pogbe nema ništa do marta, kao ni MekTominaja, Matiću ne veruje, Fred je van forme. Čak, spremni su da prodaju Lingarda, ili ga ubace u paket za Medisona iz Lestera, ali to je malo verovatno.

Norvežanin traži dva igrača sredine, u tom slučaju bi prodao Matića, a prva meta je Bubakari Sumare iz Lila. Engleski mediji tvrde da su pregovori počeli, ali da "Doge" ne odustaju, traže 60 miliona evra za ovog sjajnog 20-godišnjaka.

Njega žele Čelsi i PSŽ, pa konkurencija ne manjka, recimo Vulvsi su ga želeli letos ali je Lil odbio 40 miliona evra. Sumare bi sada mogao da ode, jer Renato Sančez igra dobro, pa za francuski tim ne bi bio preveliki udarac da proda momka koji je poreklom iz Senegala, ali igra za mladu francusku reprezentaciju.

Ali, to je početak, juče su Junajtedovi skauti bili u Torinu, kako bi pregovarali oko Emre Džana. Problem je što Juve traži Pogbu, dodao bi i novac, a što se tiče Rabioa njega nisu spremni da se odreknu. Junajted je interesovao i Demiral, i za njega bi odmah dali 40 miliona, ali je Turčin istisnuo De Lihta iz tima i Juve ga sigurno neće pustiti.

Junajted je kontaktirao navodno i Barselonu, oko Artura Vidala, za razliku od Intera oni su spremni da plate 20 miliona evra za Čileanca, ali on želi kod Kontea u Inter.

Iako je Ed Vudvord insistirao na tome da Solskjer nastavi sa politikom podmlađivanja tima, izgleda da je iz Amerike stigla direktiva da se ekipa pojača, kako bi probali da stignu u top 4. Naime, ovako ranjeni Junajted bez pravih rešenja u veznom redu, ali i jednog napadača, teško može i da se zamisli u borbi za četvrto mesto, odnosno Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Thursday, 09.01.2020
17:46

Sumare je odlican igrac, daj Boze da ga dovedu... Medisina nece da pusti lester u januaru tako da se i ne nadam, on dolazi na leto

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 08.01.2020
13:15

Problem je što Juve traži Pogbu, dodao bi i novac pa mozda je problem jer bi trebali dodati jos jedno 120mil i jer Pogba vrijedi od njega vise nekih 10x

avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 08.01.2020
06:41

Modrića, Brozovića i Lautara

avatar
Hajduk United
Tuesday, 07.01.2020
20:53

Navodno ,navodno,navodno...je sve osim toga da smo loši...to nije navodno...da se pita novinara i mogućnosti kupovanja po njihovu...manchester ce kupiti 450 igrača...smiješno

avatar
Аполо
Tuesday, 07.01.2020
17:50

Neće niko ni da predje u ovakav Junajted.

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 07.01.2020
15:39

Junajted je u takvom haosu,od glave do repa,da je za nepoverovati.....Wudvord,Soslkjer...kada spomenu ta 2 imena mene tera na smeh.2 klauna i mepeti u Americkim rukama.DS atone,tone i da potone do dna Junajted,to je jedini spas,

avatar
StefMU
Tuesday, 07.01.2020
15:11

Daj boze da dovedemo Somarea, odlican igrac. Ali nam je najjpotrebniji Bruno Fernandes breee, kako uprava ne moze da ga dovede nije mi jasno kad nam skripi krsten igrac na toj poziciji.. jos je bas ono sto nam treba, takav tip napadackog veznog. Toliko je ocigledno koga trebamo da kupimo al izgleda da nas uprava zaj****a

avatar
Benz9
Tuesday, 07.01.2020
15:00

Sumare i Medison ispunjavaju oba uslova, bili bi instant pojačanja, a pritom su i mladi...

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 07.01.2020
12:39

Grilsil i Medison? Kako?
Spakujes Matica i 40 miliona u kofer posaljes u Lester i trazis trampu za Medisona,za Grilsila isto tako samo sto u torbu za Vila Park spakujes 30 miliona Freda i Lingarda i zavrsis dva top vezna igraca al ne Junajted ce iskezit sad 80 miliona za jednog igraca koji ce bit malo losoji od Freda .

avatar
Cko Dexx
Tuesday, 07.01.2020
11:48

Unitedu treba 2 vezna, levi bek, stoper i iskusni spic. U naredna 2 prelazna roka bi trebalo popuniti ta mesta da bi se borili za top4.. Ja bih doveo Digna, Cavanija, Soumarea, a na leto da probaju Medisona i stopera nekog kvalitetnijeg da upecaju!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 07.01.2020
11:31

Can pozajmica , pa ako se pokaze , neka pregovaraju na kraju sezone , trejd Can - Pogba ili cisti transfer