Junajted krenuo u žestoku ofanzivu - na Old Traford stižu još dva pojačanja, šta se sve može za novac od Pogbe?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.06.2019.
11:20
Izvor: Sportske.net

"Crveni-đavoli" misle i na budućnost.

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Nakon Dejvida Džejmsa iz Svonsija, na Old Traford stižu još dvojica fudbalera.

Gol tvrdi da je Junajted postigao dogovor vredan 55 miliona funti sa Kristalom Palasom u vezi dovođenja Arona Van-Bisake, Englez će u toku nedelje odraditi medicinske preglede i biti predstavljen u novom klubu.

Da Ole Gunar Solskjer itekako razmišlja i o budućnosti kluba govori akvizicija Matea Meihe, u pitanju je krilni fudbaler Saragose koji ima samo 16 godina i važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji. Čeka se još ozvaničenje.

Ovo zadovoljstvo "crvene đavole" će koštati 600 hiljada funti, a Španac će prvo igrati za mladi tim.

Džejdon Sančo je u ovom trenutku nemouguća misija i zavisi isključivo od prodaje Pola Pogbe u Real koji već ima alternativu za Francuza.

Dzejdon Sanco

Takođe, prodaja Romelua Lukakua za kojeg traže 75 miliona funti Interu će umnogome pomoći budžetu za kupovinu, međutim teško da će Inter izdvojiti toliki novac.

Kao zamena za Belgijanca spominje se Nikolas Pepe kojeg takođe traže i Bajern i Liverpul, na Ostrvu se spominje Betisov Žunior Firpo na poziciji levog beka čija otkupna klauzula iznosi 50 miliona evra.

Početni budžet jeste 100 miliona funti, ukoliko ne dođe do velikih prodaja Junajted će morati da bude više nego pažljiv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Drazen Vukazic
Tuesday, 25.06.2019
19:58

Opet ce da puknu

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 24.06.2019
12:16

Nema ta sirotinja iz milana para za lukakua ostaje i sledece sezone kod nas da puni, vec u prvom kolu zabija dva komada

avatar
riquelme
Monday, 24.06.2019
14:15

Ako bude imao ko da mu da loptu... Mancester ne moze da igra sa Pogbom. Samo njega da prodaju bice jaci nego pre.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 24.06.2019
11:52

Sva ova prica je precudna. Imas na raspolaganju 100 mil.funti gde ce kupovinom Bissake moci se mozda kupiti Jos jedan igrac, s tim da su cene otisle do neba. Pokusavas da zadrzis Pogbu koji je samo jedan mesec hteo da igra u mesto da ga utopis I kupis za te pare dva kvalitetna vezna ( uprava kao da je zaboravila da na sredini odlaskom Erere I'ma igraca manje u rotaciji i to igraca koji je bio jedini na visini zadatka ). O desnom krilu da ne pricamo, opet ce nam igrati Linggard i Mata sto je katasrtrofa. Ne ocekujem celu garnituru igraca al bez 4 pojacanja Junajted nema cemu da se nada u borbi za LS ( desni bek, d.krilo, stoper i centralni vezni u scenariju da Pogba odjednom pocne da trci, a ako nam se povredi So, stvarno ne znam ko ce igrati levog beka, ocigledno Jang. Nadam se prodaji Pogbe I Lukakua gde bi se zaradile lepe pare, Roha I Darmijana gde bi se skupilo Jos nekih 30 miliona.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 24.06.2019
13:57

Roho je levi bek i on ce igrati beka.

avatar
riquelme
Monday, 24.06.2019
14:27

Real daje Iska i 50 miliona za Pogbu 100%. Sa njim i Lukaku postaje funkcionalan posto nema ko njega da kupi za te pare mada bih prihvatio i Interovu ponudu Ikardi i 30 miliona za njega. Za tìh 30 miliona bih doveo Tripijea ili Menijea za jaku platu (otisao je Valensija oslobodjen je budzet za plate), za ovih 50 bih doveo Umtitija. Ako im je od tih 100-120 miliona posle Bisake ostalo 60 za njih bih doveo levog beka za rotaciju sa L. Soom. Recimo Sesenjon ili Sandro. Time bi zatvorili odbranu. Prodajom 2 od 4 stopera i Roha prikupio pare za dobrog igraca na sredini. Tilemans ili tako neko. Ali njima ozbiljno trebaju igrac iza spica, neka igra i Rasford desko krilo ja sam ubedjen da su na ogromnom dobitku realizacijom Pogba-->Isko plus pare ali i pored toga tacno nedostaje tih 100-150 miliona koliko su vise rekli da ce biti budzet odnosno umesto tih 100-150 govorili su 200-250. A tu bih doveo Zao Feliksa, Kutinja, Sanca ili vec neku bombu svakako... Bez ovoga nemaju sanse ni u 4.

avatar
Monday, 24.06.2019
11:37

au mančestere