Junajted koristi "popust" i do kraja nedelje završava ogromno pojačanje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.02.2020.
11:37
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest iz Mančestera!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester Junajted bi ove nedelje mogao da završi prvo veliko letnje pojačanje.

Kako je preneo lokalni Mančester ivning njuz, na Old Trafordu su odlučni da u narednim danima kompletiraju transfer Džeka Griliša, jer se plaše da će mu na leto vrednost biti višestruko veća.

Ovaj izvor tvrdi da je Junajted označio Griliša kao idealnog "parnjaka" uz Bruna Fernandeša i da je cilj da se oko njih dvojice stvara novi tim.

Očekuje se da Griliš postane i standardni reprezentativac, godina je evropskog šampionata, i svi veruju da je on potencijalna zvezda, a to svakako utiče na rast cene na tržištu.


Aston Vila ne može mnogo da se pita, naročito ako opet ispadne u Čempionšip, biće jasno da će Griliš napustiti klub.

Istina, Griliš je veran svom klubu, njegova porodica je privržena Vili, to je tradicija u familiji, ali u drugoj ligi sigurno neće igrati.

Junajted zbog svega navedenog planira da ove nedelje krene u konačnu ofanzivu da osigura njegov potpis.

Tako nešto nije neuobičajeno, i Čelsi je u sred sezone završio transfer Hakima Zijeha iz Ajaksa, pa i u Junajtedu imaju pravo da završe posao za leto, jedino je drugačije što je Vila u istom takmičenju...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 28.02.2020
14:16

Po meni je izvikani Englez, nije ni Maddison toliko dobar koliko ga pominju ali je daleko bolji od ovog. Prodati Pogbu i dovesti Maddisona i R.Nevesa i imamo odlican vezni red.

avatar
ANDY_COLE#18
Wednesday, 26.02.2020
19:37

Posle dužeg vremena evo i mene ponovo :D Prije komentara za ovo da pozdravim staru ekipu, prije svega brata Revolta i fana velikog rivala Axwella :)
A što se Griliša tiče. Situacija je takva kakva je, velika imena je teško privući tako da.. Veliko DA za ovaj potez, za trenutni sastav biće ogromno pojačanje. Nadam se da ovo znači i što manje Lindgarda, Pereire u protokolu uopšte za utakmice.

avatar
Barbosa7
Wednesday, 26.02.2020
18:01

E baš me zanima kako će ga upariti sa Fernandešom pored Rašforda i Marsijala a desno ne igra. Ako ispadnu iz lige na ljeto će biti još jeftiniji. Bolje da završe Medisona pa nek Pogba ide u tri lijepe.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.02.2020
15:28

Ovo nema logike. Vila ima dobre sanse da ispadne iz lige a tada ce mu cena pasti logicno.

avatar
tanzar
Wednesday, 26.02.2020
13:04