Junajted kao mamac za transfer leta koji se čeka, a rešenja ni na vidiku?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.09.2020.
15:17
Izvor: Sportske.net

Saga koja će trajati do "pet do 12".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Tijago Alkantara je igrač koji se najčešće pominje među potencijalnim transferima ovog leta.

Nedeljama unazad delovalo je da je priča sa Liverpulom završena, ali su problem gazde sa Enfilda, koje zatežu oko isplate obeštećenja.

Bajern Minhen traži fiksno 30 miliona evra i ne želi da spusti cenu, za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji, godinu dana pre isteka ugovora.

Odjednom se prethodnih dana pojavio i Mančester Junajted, koji je takođe zainteresovan, tačnije, Uli Henes je za nemačke medije rekao:

"Ponudili smo Tijagu ugovor koji zaslužuje, on je bio spreman da potpiše, a onda se u poslednjem trenutku predomislio. Verujem da je već postigao dogovor oko ličnih uslova sa Liverpulom ili Mančester Junajtedom, a možda i sa oba kluba
", rekao je Henes.

Međutim, lokalni mediji u Mančesteru bliski klubu, kategorički odbijaju ovakve navode, uz napomenu da Bajern želi da iskoristi ime i veličinu Junajteda kao mamac da Liverpul plati 30 miliona evra.

Jasno je da Junajtedu u ovom trenutku Tijago nije neophodan, stigao je i Van de Bek, a tu su i Pol Pogba, Bruno, Nemanja Matić, Fred i Mektominej.

Utisak je da su Bajern i Liverpul daleko od pregovora, tačnije Englezi čekaju smiraj prelaznog roka da bi spustili cenu, a Bavarci na ovakav način žele da nateraju što raniji transfer.

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barbosa7
Monday, 14.09.2020
21:37

Skroz korektno od lokalnih medija bliskih Mančesteru.

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 14.09.2020
18:10

Ne mozes magarcem da mamis konja, Liverpulu ne moze Mancester nikad biti mamac.

avatar
Barbosa7
Monday, 14.09.2020
21:36

Kako si ovo sročio, oplakah...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 14.09.2020
15:41

Iskreno i ja mislim da je tako, svkako da bi volio Thiaga u MU ali ako su vec doveli VDB ne vjerujem da od ovog ima ista...