Junajted ga gledao u Bernu, na ovu razmenu bi Juventus pristao!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.12.2018.
11:29
Izvor: Sportske.net

Nije Dibala, kako su Englezi prvo tražili, u Juventusu spremni da prihvate ponudu, Murinjov problem je što je ovo njegova ideja, a ne Vudvordova...

EPA-EFE/ALBANO ANGILLETTA
EPA-EFE/ALBANO ANGILLETTA

Povezane vesti

Skauti Junajteda bili su u Bernu u sredu uveče, pretpostavljalo se da je meta Dibala, ali on je bio na klupi. Kako pišu italijanski mediji, već duže vreme, "Đavoli" prate Aleksa Sandra koji će potpisati novi ugovor, ali to ne znači da nije na prodaju.

Barem nije bio, dok se nije pomenula mogućnost da ga Junajted prihvati kao deo dogovora oko Pola Pogbe.

Murinjo ne odustaje od toga da se oslobodi Francuza, Rajola i dalje gura transfer u Juventus, Englezi su probali sa razmenom za Dibalu, ali od toga nema ništa.

Cena Aleksa Sandra je oko 50 ili 60 miliona, sa druge strane, Pogba je procenjen na 80, mada bi Juve doplatio i više. Od Pogbe bi se očekivalo da smanji primanja, sigurno da ne može da dobije ono što ima u Engleskoj, ali on je zaista očajan u želji da ode sa "Old Traforda".

"Mi smo mu već rekli, ovde ga čekamo raširenih ruku, svlačionica i navijači. Ovde je ostavio prijatelje, zna se da je Juventus njegova druga kuća, svi bismo bili srećni da nam se pridruži"
, rekao je Pjanić.

Dibala i Kjelini su na stalnoj vezi sa Pogbom i to nije tajna, on je gostujući na "Alijancu" dobio ovacije navijača, u Juventusu veruju da nije zaboravio da igra fudbal i da ga brzo vratili u formu, tim pre što je pritisak manji, situacija u svlačionici mnogo bolja, a i tim mnogo kvalitetniji od Junajtedovog, sigurno da na Pogbi ne bi bio toliki pritisak.

A kada je tako, on igra kao što je činio za Francusku na Mundijalu.

Ipak, ostaje da Junajted ovo ponudi, oni ne vide stvar u fudbalskoj već marketinškoj vizuri, videćemo hoće li se odreći medijski atraktivnog Pogbe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grande Milan
Saturday, 15.12.2018
17:32

Tim MNOGO kvalitetniji od Junajtedovog? U kom univerzumu?...

avatar
damjan89
Sunday, 16.12.2018
21:16

Imaju Ronalda, Dibalu, Pjanica, Daglasa Kostu, Bernardeskija, Mandzukica, Matuidija, a za defanzivu i da ne pricamo bilo bi smesno...Jedino sto Junajted ima bolje je golman, a i to ne jos dugo...

avatar
Anonymous Official
Saturday, 15.12.2018
16:06

Ni u ludilu samo ako hoce razmjenu Pogba-Dybala i doplatili bi jos nesto a prodaja bi dosla u obzir samo ako bi uspijeli dogovoriti transfer Verrattija ili Isca inace sve drugo nema smisla

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 15.12.2018
16:36

Hahaha da pre cete dobiti Ronalda nego Dibalu..

avatar
Anonymous Official
Sunday, 16.12.2018
06:11

Ne treba hvala, samo ste vi ipak bili spremni uloziti toliku lovu

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 15.12.2018
13:01

Pogba je bio na odmoru u Juventus , sada igra ozbiljan fudbal , tako da , pustita ga , dobro mu je tamo gde je