Junajted - Da li je rešenje u Rusiji?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.11.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Moguće kupovine, da i najava odlaska najboljeg golmana na svetu?

EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV
EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV

Povezane vesti

Ruski mediji tvrde da su skauti Junajteda gledali golmana Spartaka, Aleksandra Maksimenka, što je samo raspalilo tvrdnje da De Hea neće produžiti ugovor i da čeka ponudu Juventusa, on ima obavezu do 2020. godine.

Maksimenko je 20-godišnjak, debitovao je za mladu reprezentaciju Rusije, odlično se snašao na golu prvog tima Spartaka, kada su Rebrov i Selikov bilo povređeni.

Za njega kažu da je najtalentovaniji ruski golman, prošao je sve selekcije, a kao klinac je iz Rostova na Donu iz jedne fudbalske akademije stigao u Moskvu.

Drugi igrač Spartaka koji zanima "Đavole" je Mohail Ignjatov, 18-godišnji vezista koji je takođe debitovao za prvi tim i to krajem septembra u derbiju sa CSKA. prošlog meseca je postigao i prvenac u pobedi protiv Jeniseja. Smatraju da se ovakav talenat nije odavno pojavio u Rusiji, a "Sovjetski Sport" tvrdi da su šanse da ga se Moskovljani odreknu gotovo nemoguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Sunday, 04.11.2018
13:12

Ако Де Хеа оде (у шта искрено не верујем и даље),Јунајтед има добрих решења. Серхио Ромеро је бољи од 10 голмана који су први избор у својим клуновима у Премијер лиги. Ђоел Переира за највише годину-две може комотно да стане на гол Јунајтеда. Ко је бре овај?

avatar
RedDevil612989
Sunday, 04.11.2018
10:46

Junajted ako ode De Gea treba da dovede golmana koji je klasa. Pritom mu treba desni bek, stoper ili dva, jedan plejmejker. Sve to po mogucstvu da budu vrhunski igraci ali to sa ovakvom situacijom u klubu nije izvodljivo.