Junajted, Čelsi i PSŽ u borbi za iskusnog defanzivca!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 12.07.2018.
23:43
Izvor: Sportske.net

Iako je prošle sezone stigao u Milan, italijanski fudbaler bi mogao da promeni sredinu ovog leta.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Bonući je prošle sezone stigao u Milan, a plan je bio da vrate ovaj klub u Evropu.

Nisu uspeli da izbore igranje u Ligi šampiona, a to je samo početak loših vesti za navijače ovog kluba. Verovatno neće igrati ni Ligu Evrope, zbog finansijskog fer pleja i suspenzije od godinu dana od strane UEFA.

Klub je spreman da proda svoje najbolje igrače i da proba sve ispočetka, jedan od glavnih igrača ove ekipe je definitivno Leonardo Bonući, italijanski reprezentativac.

Bonući je nakon sedam godina provedenih u Juventusu prešao u Milan, a verovatno će opet menjati sredinu u ovom prelaznom roku. Evropski velikani se bore za njegov potpis, a to su PSŽ, Junajted i Čelsi.

Junajted potajno želi ovog defanzivca, dok PSŽ i Čelsi otvoreno ratuju.

Čelsi očekuje da uskoro objavi da je Mauricio Sari novi menadžer ovog kluba, a za to vreme radi na pojačanjima koje bi Sari voleo da zatekne u timu. Definitivno, jedan od njih je i Bonući.

Sari želi Italijane u svom timu, pa tako u defanzivi želi Ruganija i Bonućija.

Tridesetjednogodišnji Italijan će uskoro doneti odluku, a podsećanja radi, prošle sezone je odbio brojne ponude iz Premijer lige kako bi prešao u Milan i na taj način ostao u Italiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 13.07.2018
09:14

Odbio je engleze jer je dobio dobru kintu od milana i priliku da ostane u svojoj zemlji.
Sada tu priliku nema, te je za ocekivati da ode negde. Tipujem psz, zbog djijdjija i blizine Italiji

avatar
NS SHADOW
Friday, 13.07.2018
18:16

Kako to mislis, sad nema tu priliku?

avatar
NS SHADOW
Sunday, 15.07.2018
21:06

Nije bas ni da smo prosle sezone odmah mogli u trku za titulu pa i za LE, a nisam bas siguran da Napoli nema para. Cak i da ima, ne bi ga oni zvali niti bi on hteo tamo da ode...

avatar
Mangus
Sunday, 15.07.2018
20:38

Ne moze da nadje klub u Italiji koji bi mu dao masnu lovu , kapitensku traku i borbu za trofeje. Juve ga nece nazad, Inter ga uzeti nece. Mozda napoli ali nemaju oni taj kes

avatar
NS SHADOW
Friday, 13.07.2018
09:10

Ja tu vidim samo jednog velikana. 45-50 miliona evra, nista ispod toga.

avatar
Ser Keba
Friday, 13.07.2018
08:38

Šta znam, gori od Smolinga i Džonsa ne može biti, a taman se uklapa u pojačanja koja mogu da igraju jos jednu sezonu, kao što je npr. Sančez... LVG je unazadio ovaj klub 10 godina, a Murinjo posle Intera nije više onaj isti trener iz Porta i iz Čelsija u prvom mandatu, nema kapacitet da preporodi klub, ne izgleda dobro...

avatar
mrancic
Friday, 13.07.2018
07:52

Junajtedu nedostaju nspadači,vezni igrači i bekovi.Ima 5 štopera.Primio je najmanji broj golova.Šta će mu više.Kao i kod engleske reprezentacije nema vezu između odbrane i napada i zato štoperi nekad kiksnu.Uvežbavati prekide da odbranom i naći bolje bekove.Junajted nema brze napadače koji daju golove.Svima je valjda jasno posle Mundijala da Rašford i Lingard nisu rešenja u napadu ako se atakuje na titulu.

avatar
The Red Army
Thursday, 12.07.2018
23:52

Nek ide u Celzi ili PSG nama ne treba :)