Junajted bi da ojača vezu, pojačanje stiže sa Apenina?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 17.11.2018.
17:46
Izvor: Sportske.net

"Crveni Đavoli" nisu jedini tim koji je zainteresovan za ovog igrača.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Junajtedu su definitivno potrebne neke promene. Izgleda da će uprava ipak ispuniti neke želje Žozeu Murinju, iako se pominje da je na izlaznim vratima i da nije logično da dovode igrače koji su po njegovom ukusu ako će na klupu sesti neki novi trener.

Lorenco Pelegrini je svojim partijama u dresu Rome zainteresovao brojne klubove širom Evrope, ali najviše ponuda dolazi iz Premijer lige. Kako italijanski mediji prenose, njegov agent je ovih dana bio na ostrvu kako bi saslušao ponude ovih timova. Junajted je najozbiljniji u nameri da dovede ovog igrača, ali i Čelsi i Arsenal su spremni da izdvoje dosta novca kako bi ga videli u svom dresu.

Dvadesetdvogodišnji vezista je ponikao u Romi, ali je dve godine proveo u Sasuolu. Roma je uvidela o kakvom se potencijalu radi i iskoristila opciju otkupa i vratila mladog Italijana za 10 miliona evra.

Ono što dodatno privlači velikane je njegova otkupna klauzula koja iznosi svega 30 miliona evra, što je za današnje fudbalske standarde premalo za ovakvog igrača. Roma pokušava da obnovi ugovor sa Pelegrinijem, pre svega zbog povećanja otkupne klauzule.

"Crveni Đavoli" žele da ponude odlične uslove ovom vezisti i da ga na taj način dovedu na "Old Traford". Pelegrini je ove sezone odigrao 13 utakmica, postigao je 2 gola i čak 5 asistencija.

Lorenco Pelegrini Lacio Roma

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 17.11.2018
22:44

Dobar igrac, cijena odlicna i sigurno da vrijedi i vise od toga ali ja sam vise za Barellu

avatar
Dragan Mrdakovic
Saturday, 17.11.2018
19:09

Problemi su dublji. Jedan igrač im neće ništa promeniti. Posle Fergija stalno dovode igrače čudotvorce bez bilo kakvog uspeha. Izgubio se duh, karizma Uniteda.