Junajted baš bizaran, do kraja kucali na vrata Dortmunda i ne, nije Sančo u pitanju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.10.2020.
10:16
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su poslednjeg dana pijace u cajntnotu potpuno izgubili kompas...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Mančester Junajted je delovao iz očaja poslednjeg dana prelaznog roka. Doveli su na kraju pet igrača, ali samo Kavani i Telješ će biti pojačanja odmah nakon pauze. Naime, Traore ostaje u Atalanti do zime, Fakundo Pelistri je takođe mlad da bi poneo teret dok
18-godišnji Vili Kambvala ide u omladinski tim

Prva meta je izostala, u pitanju je naravno Džejdon Sančo, čitavo leto su probali da ga dovedu, obarali su cenu, ali Borusija je ostala neumoljiva, 120 miliona ili ništa.

U ovom trenutku, uz platu Engleza, čini se da Junajted nije mogao da izdvoji taj novac, niti da bi to bilo ekonomski opravdano, a pokušaj da umesto Sanča dovedu Dembelea se izjalovio. Naime, Francuz nije hteo na pozajmicu, niti da produži ugovor sa Barsom koji ima još dve godine, pa da onda ode u Englesku. Hteo je jedino da "Đavoli" otkupe njegov ugovor, Barselona je tražila 100 miliona.

Otkriveno je da Dembele želi u Juventus i da ima obećanje iz Italije da će sledećeg leta učiniti sve da ga dovedu, godinu dana pre isteka ugovora, kada će mu pasti cena.

Baner 6

Šta je učinio Junajted koji je upravo desnog ofanzivnog igrača proglasio sa prioritet. Pominjano je mnogo imena, od Daglasa Košte, preko Traorea, u igri je bilo još par igrača iz manjih klubova, no poslednjeg dana, napravili su bizaran potez.

Ponovo su se okrenuli Dortmundu, naime, tražili su od "Milionera" da im prodaju ne Sanča, već Nika Šulca. On je levi bek, nije se baš snašao u Dortmundu, afirmisao se u Hofenhajmu, debitovao za reprezentaciju. Može da igra i po desnoj strani, iako je primarno levi spoljni igrač.

Borusija je odbila da pregovara, pa je i ovaj transfer ostao nerealizovan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke