Junajted – Ako neće Humels, hoće Subotić?

Autor: Miloš Marković
sreda 01.10.2014.
10:04
Izvor: Sportske.net

Već neko vreme se Mančester Junajted dovodi u vezu saq obojicom defanzivaca Borusije Dortmund. Kako je Humels ispao iz igre, pažnja se usmerava ka Srbinu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Mats Humels je tokom jučerašnjeg dana još jednom reagovao na glasine da bi uskoro mogao da se preseli u Mančester Junajted.

Negirao je nemački fudbaler takve tvrdnje, ističe da novcem đavoli ne mogu da ga privole da napusti redove kluba iz Dortmunda, koliko god mu prijalo interesovanje evropskih velikana.

Obzirom da je evidentan problem u odbrani engleskog tima, Luj Van Gal traži hitna rešenja, svoju pažnju usmerava ka još jednom fudbaleru Borusije, koji se nalazi na spisku želja Mančester Junajteda, još iz Fergijevog vremena.

U pitanju je srpski reprezentativac Neven Subotić, koga engleski mediji opisuju kao potencijalnog naslednika Nemanje Vidića.

25-godišnji Srbin ima ugovor sa Dortmundom do juna 2016. godine, u prvi tim se probio pod Klopom i dokazao kao jedan od najboljih fudbalera ekipe u koju je stigao iz Majnca, nedugo nakon što je Jirgen Klop stigao na Vestfalen stadion.

Nemački trener ima veliko poverenje u Nevena Subotića, ostaje da se vidi kako će reagovati ukoliko Junajted intenzivira svoje interesovanje ka srpskom fudbaleru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke