Joviću propao Milan, ali stiže bomba, ponovo sa Kostićem!

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.07.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net

Kakav tandem, nova srpska kolonija!

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Bild je lansirao bombu - Luka Jović i Filip Kostić bi ponovo mogli da zaigraju zajedno i to još jednom pod palicom Nika Kovača!

Tek što je tri dana na klupi "Kneževa", Niko Kovač već sklapa kockice i želi svoj pouzdani i ubitačni tandem sa kojim je činio čuda u Ajtrahtu iz Frankfurta.

Sigurno se sećate sezone 2017/18 kada je ovaj trio osvojio Kup Nemačke pobedom nad Bajern Minhenom u finalu rezultatom 3:1, a potom je Kovač otišao upravo na Alijanc arenu, a Luka i Filip odigrali još jednu sezonu iz snova kod Adija Hitera. Jović je bio najbolji strelac sa 27 pogodaka, a Kostić najbolji asistent sa 13 proigravanja i 10 pogodaka.

Nije tajna da od tada Niko Kovač prati obojicu, naročito Jovića, koga je svojevremeno zvao i u Minhen, ali Jović nije mogao da odbije ponudu Real Madrida.

Ipak, kako je proglašen za najgore pojačanje u sezoni, Jović bi mogao da bude na transfer listi i to želi da iskoristi Monako.

"Kneževi" žele da se vrate u vrh francuskog fudbala, da pariraju Pari Sen Žermenu, kao što su u sezoni 2016/17 ukrali titulu i stigli do polufinala Lige šampiona.

U Monaku se nadaju da bi Jović i Kostić mogli da budu nešto kao što su Kilijan Mbape i Radamel Falkao, koji su te 2017. predvodili Žardelov tim do istorijskih uspeha.

Dodaćemo i to da je Kostića želeo Inter, ali da nema novca da plati 40-50 miliona evra koliko traži Ajntraht, dok je Jović bio želja Milana i Napolija.

baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ša-la-la-la
Wednesday, 22.07.2020
15:52

Ljudi pa vi niste normalni. Do juce pisaste kako ostaje u realu a sad ovo !?!?! Ovaj je vise proveo vremena na sportske net nego bilo koji drugi igrac koji to vise zasluzuje....

avatar
Offside
Wednesday, 22.07.2020
14:55

Kostic jeste klasa ali porediti Kostica-Jovica sa Falkaom i Mbapeom je malo nerealno.Jos kada se u obzir uzme kakav je tim Monako imao tada a kakav ima danas,totalno je nerealno ocekivati da mogu da pariraju PSG-u ove godine,mozda za par godina kada sve sklope ali sada tesko.