Jović već doneo odluku, klub razmišlja o "dva umesto jednog"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.03.2019.
11:44
Izvor: Sportske.net

Naš napadač nema nikakvu dilemu kada su sopstvene želje u pitanju. Da li je ovo strategija?

EPA-EFE/DAVID HECKER
EPA-EFE/DAVID HECKER

Povezane vesti

Luku Jovića žele bukvalno svi, oba španska giganta, Pari Sen Žermen, Inter, bio je zainteresovan Siti, problem je zabrana kupovine na leto koja se sprema "Građanima".

Ali nekadašnji fudbaler Zvezde nema dilemu, svim silama hoće u Barselonu.

Naime, on je, kako pišu katalonski listovi, emisarima Barse ponovio da odlazak na "Kamp Nou" ima prioritet i na taj način pokazao da će čekati dogovor Ajntrahta i španskog giganta.

Barselona je ponovo odbacila inicijativu da Grizman leto kasnije pošto ih je "prevario", stigne u klub, naime oni ne žele Francuza, delom i zbog cene.

U klubu je preovladalo mišljenje da za 120 miliona mogu da kupe i Jovića i De Lihta, što bi posle dovođenja De Jonga bilo podmlađivanje tima.

Prelazni rok bi delom bio finansiran prodajom Kutinja koji ima mesec dana da pokaže da zaslužuje dres Barselone, ali čini se da za njega nema mesta.

U toku je audicija i za levog beka, alternativu za Albu, traži se iskusan igrač, Felipe Luis iz Atletika je opcija, on će biti slobodan, kao i Alberto Moreno iz Liverpula koji je odigrao svega 334 minuta kod Klopa ove sezone. Španca žele Arsenal, Lacio i Atletiko, u Barseloni bi bio samo rezerva.

Jednog drugog Morena, Aleksa bi mogli da prebace iz drugog tima, a pominjan je i Naćo Monreal iz Arsenala koji ima 33 godine i idealno se uklapa u traženi profil. Taljafiko iz Ajaksa je preskup, a i bliži je Realu, tako da će Barsa posle De Jonga, po svemu sudeći, dovesti tri ili četiri igrača, prodati njih par i imati još jači tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ja Lje
Saturday, 23.03.2019
05:10

Idealno resenje je Kristal Palas.
Tvrda liga i malo da se osnazi.
Tamo treba da se dokaze.

avatar
jv
Friday, 22.03.2019
16:20

Ovo bi bilo odlično, Barselona bi dobila klasičnog napadača, a Jović šansu da postane svetska klasa.

avatar
Ja Lje
Saturday, 23.03.2019
05:09

Kristal Palas idealno resenje za njega.
Jaka liga i da se navikne na tvrde utakmice

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 22.03.2019
14:55

Rano je za Barsu . Nadam se da nece pogresiti gde god da ode ali sam siguran da mu treba tim gde ima realne sanse da bude startet,tu mislim da mu treba konkurencija ali ne takva kakva je u Barsi,to je previse.

avatar
damjan89
Friday, 22.03.2019
14:46

Imace oni para za Jovica i De Lihta, a sto je jos gore imace i strasan tim, sve klinci a vrhunski igraci, uz nekoliko iskusnih igraca svetske klase ima da kidaju i posle Mesija...Odradili su dobar posao, ma sta god mi pricali, Artur, Dembele, De Jong, Lenglet, Todibo, Malcom i jos ako dodju Jovic i De Liht...

avatar
Nenadd
Friday, 22.03.2019
13:59

Napadac treba za trio sa mesijem i dembeleom, najvise bih boleo da vidim manea, srefinu bi trebalo da cine 3od4, artur buskec kutinjo de jong...

avatar
Anonymous Official
Friday, 22.03.2019
13:26

Prodali su Alkasera prodat ce D.Suareza,A.Gomesa,Kucurella
u ako ga ne verate i pruze mu sansu na LB. Sigurno ce tu jos neko biti visak,zaradili su i od LS, mogu dovesti obojicu. To ce im biti fantastican potez.

avatar
Mirjevac
Friday, 22.03.2019
23:52

Mozda ce da prodaju i Rakitica i Malcom-a i onog povredjenog Rafinju, tako da ima mozda nekog od podmldka da proda i eto barci para da kupi dobre igrace!

avatar
mrancic
Friday, 22.03.2019
13:25

Barselona privilegovan tim

avatar
Mirjevac
Friday, 22.03.2019
23:50

Mislis naa reala, koji sve trofeje kupuje i svi mu oprastaju, isto tako mu realu oprastaju Ramosov doping i jos mnogo toga realu oprastaju! Barci nista ne oprastaju vec samo gledaju da je pokradu, ali sad je barca kao klub ojacala i sportski i finansijski i sad se barca neda vise da je kradu, zato je sad i povela u pobedama nad realom!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.03.2019
12:54

Ma kakav Moreno...