Jović se vratio, ponuda je tu, odluka za mesec dana!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.06.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Real u sjajnoj poziciji ako dobije Espanjol, nije kraj za Luku Jovića ove sezone. Možda će na osnovu završnice biti i donesena odluka...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Kako pišu španski mediji Luka Jović se oporavio, počeće da trenira sa ekipom već u utorak, a u četvrtak bi protiv Hetafea u malom gradskom derbiju mogao da bude na klupi.

Naravno, teško će dobiti šansu, još je rovit, ali s obzirom na to u kakvom se ritmu igra, mogao bi do kraja sezone u kojoj se Real bori za titulu da bude pojačanje i alternativa za Benzemu.

Realu dosta toga ide na ruku, ako dobiju u Barseloni Espanjol večeras, otići će na +2 u odnosu na šampiona. Do kraja bi ostalo šest kola, Real bi imao "fore" i na jedna kiks, tačnije mogao bi da dobije pet mečeva i remizira, čak i da Barsa dobije sve do kraja.

Posle Hetafea, Real gostuje u Bilbaou, čeka Alaveš, ide Granadi, dočekuje Viljareal i na kraju poslednjeg dana sezone putuje u predgrađe Madrida na duel sa Leganješom. Sasvim je jasno da imaju odličan raspored i da su, ako pobede večeras blizu titule.

Što se Jovića tiče, ponuda je na stolu, ali o njoj će "Los Blankosi" razmišljati na kraju jula. Milan želi Srbina, dve godine pozajmice, plus obavezan otkup od 40 miliona. Real bi verovatno ugradio klauzulu da može za veći novac da vrati Jovića, ako eskplodira u Italiji. Oni bi uštedeli i 20 miliona bruto u naredne dve sezone za platu Srbina, pa bi praktično vratili novac uložen u našeg igrača.

baner 12


Pričalo se da bi on otišao, tim pre što mu Ragnik garantuje mesto u timu, ali sa druge strane, postoji nedoumica, da li ga sačekati još sezonu, odnosno pružiti mu šansu u narednom šampionatu. U Realu postoje i mišljenja da je rano otpisivati Srbina koji je odigrao manje od 800 minuta...

Ko zna, možda odluka bude doneta na osnovu ovih poslednjih pet kola u kojima bi Jović mogao da odigra neku, verovatno, epizodnu ulogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke