Jović puni naslovnice po Evropi, na redu Španci!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.02.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net

Dva španska medija postavila Luku Jovića na naslovnu stranu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Srbin je zaludeo Evropu.

Fudbaler koji igra odlično ove sezone u Ajntrahtu iz Frankfurta, Luka Jović, puni beležnice skauta najvećih evropskih klubova i kako sezona odmiče postavlja se pitanje u kom od tih klubova će on nastaviti karijeru.

Izgleda kao da je spreman za korak više, a juče smo vam pisali da je sada Barselona najbliža njegovom potpisu.

Razlog je taj što su navodno Barsa i Luka dogovorili uslove, nemački mediji su pisali o tome juče, a danas je upravo Luka Jović na naslovnim stranama španskih medija.

Dva katalonska medija koja su naklonjenija Barseloni, Mundo Deportivo i Sport, postavili su Luku Jovića na naslovnu stranu. Oni pišu da bi Luka Jović mogao da se dobije za oko 35-40 miliona evra, da bi on bio prirodna zamena za Luisa Suareza.

"Sport" piše da Barsa ništa neće odlučiti do marta o Luki Joviću, jer se očekuje veliki "rat" za njega i među ostalim klubovima.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 12.02.2019
18:37

Ako su pametni nece ga pusitit za tako mali novac a siguran sam da je Barsa spremna plaitit vise.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.02.2019
01:18

Luka jos nije igrac Anjtrahta, vec je jos igrac portugalskog kluba, tako da se tu oba dva kluba pitaju, tako da nemoze ovaj da ga neda ako onaj hoce, posto nisu rascistili racune!

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 12.02.2019
13:53

Jovic je u ovom trenutku bolji napadac,nego sto je Suarez ne danas,nego sto je bio pre 2 godine,ali mu ona karikatura na klupi nece dati da igra umesto pokretnog okruglog bureta,pa mu se nikako ne isplati da ide tamo u ovom trenutku,sem ako mu u ugovoru ne napisu da ce naredne sezone imati 30+ utakmica koje pocinje u startnoj postavi.

avatar
_mladenq
Tuesday, 12.02.2019
17:40

Suarez pre 2 godine, manje vise bio isti bogalj kao i danas, mozda malo samo sposobniji. On je jedino u prvoj sezoni u Barsi licio na nesto, eventualno i drugoj.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.02.2019
01:21

Jes da je sad Suarez ocajno slab, ali je drugi strelac u spanskoj ligi, a pre dve godine je rasturao, tako da to ne stoji da je bio slab! Suarez ima problema sa kolenima i to svi znaju u klubu i svi znaju da bi trebao na operaciju ali mu iz kluba ne dozvoljavaju posto nemaju adekvatnu zamenu za njega! I naravno da je Suarez stariji igrac i istroseni igrac, ali opet tu i tamo nje bas los?

avatar
Tata Messi
Tuesday, 12.02.2019
13:20

Bolje igrati s Messijem nego Modricem

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 12.02.2019
11:32

Galata za njega puna kapa.