Jović predvodi novi napad, ovo su još trojica?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 25.03.2020.
11:43
Izvor: Sportske.net

Velike promene, a prva zvezda biće Srbin?

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Napoli je, kako rekosmo, na putu da napravi revoluciju u igračkom kadru, Gatuzo je dobio poverenje DeLaurentisa i sprovešće promene koje bi trebalo da budu kraj jedne ere pod Vezuvom.

Ono što je sigurno je da odlazi Kaljehon, kome ugovor ističe, ima 33 godine, moguće je da se vrati u domovinu. Amin Junes koji je stigao iz Ajaksa i uglavnom se lečio će takođe biti prodat, a ista sudbina čeka i Milika. Poljak odbija da produži ugovor koji ima do 2021. i rešenja nema, osim da Napoli nešto zaradi na leto, a kao zamenu vide našeg Luku Jovića.

Otići će i Fernando Ljorente, veteran, hteo ga je Inter tokom zime, on ima ugovor na još godinu dana, ali bi Gatuzo ga se otrese i sačuva 2.5 miliona po sezoni koliko prima "Kralj lavova".

Napoli će sačuvati neke od fudbalera poput Insinjea, nije ni Ruiz na prodaju, osim ako neko ne plati 100 miliona evra, a iz Fiorentine hoće da dovedu Blekija Milenkovića. Džeremi Boga, igrač Sasuola koji je prošao Čelsijevu školu je takođe meta Napolitanaca, a napad su pojačali, Petanja će na leto stići na "San Paolo". Od napadača, želja je i mladi Mateta iz Majnca, priča se i o Moronu, napadaču Betisa sa kojim imaju odličnu saradnju.


Kazino baner

Odlazi i Gulam, kako sada stvari stoje Maksimović je na prodaju, a Kulibali nema kupca, preskup je, pa bi najskuplji fudbaler ipak mogao da ostane u klubu...

Najveće promene će doživeti napad, praktično, ako ode i Martens kome ističe ugovor, neće ostati niko sem Čakija Lozana. Jović, Petanja i kapiten Insinje koji nije klasičan špic će činiti Gatuzov kvartet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke