Jović je Realov "kec u rukavu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.04.2020.
16:45
Izvor: Sportske.net

Srbin će proći kao Marokanac?

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Nije zadovoljio Luka Jović u svojoj prvoj sezoni na "Santijago Bernabeu", ruku na srce nije dobio ni pravu priliku da se dokaže.

Ipak, u Realu razmišljaju i o eventualnom rastanku sa Srbinom, ali veruju da se u njemu krije veliki potencijal i ne bi tek tako da ga se odreknu.

Platili su ga minulog leta Ajntrahtu 60 miliona evra, postigao je samo dva gola u prvoj sezoni u klubu, ali kao što smo rekli, nije dobio ni pravu priliku da se dokaže.

Tako bi Napoli mogao da ponudi najbolje rešenje.

Poznato je da ekipa sa "San Paola" traži zamenu za Arkadijuša Milika, kojem ističe ugovor i koji bi mogao da se preseli u redove Milana.

Nekoliko imena je na listi želja kluba iz Napulja, pominje se veliki povratak Kavanija, u klubu su zainteresovani i za talentovanog Pinamontija, kao i za 22-godišnjeg Matetu iz Majnca, kojeg su pokušali da dovedu i u januaru.

Baner

Ali, velika želja je upravo Luka Jović, koji bi mogao da stigne na dvogodišnju pozajmicu pod Vezuv.

Real je isto uradio i sa Ašrafom Hakimijem pre dve sezone, pa je Marokanac izrastao u jednog od najtraženijih mladih igrača na tržištu.

Mogao bi Srbin da bude i Realov "kec u rukavu", ako bi ga pustili u Napoli, stvorili bi dobru podlogu za angažovanje Fabijana Ruiza.

Bivši igrač Betisa je velika želja "kraljevskog" kluba, prate ga i Barselona i Mančester siti, ali je utisak da je zbog bivšeg fudbalera Crvene zvezde upravo "kraljevski" klub u velikoj prednosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Monday, 06.04.2020
11:45

Samo vi vjerujte da nije dobio priliku u Realu. U najmanju ruku dobio je priliku bas kao i Rodrigo i Vinicius, a mislim da sve ukupno ima i vise minuta od njih, aki manje bitno. A pokazali su puno vise od njega, zato je sad prvi na listi za odstrel. On je na samo 1 mecu ove sezone pokazao neku volju, zelju za igrom, ko prati Real zna sta pricam. Sve ono ostalo, nije vrijedno pomena. Tako da, to sto "stavljate ruku na srce", stavite malo bolje, pa cete shvatit da je sam sebi najveci protivnik.

avatar
Arrow5
Sunday, 05.04.2020
23:02

https://youtu.be/99hHwEXqK5Y 


Sportski pozdrav! molim vas ako mozete pritisnuti subscribe i pogledati video. Sada sam poceo youtube da radim i gol mi je da postanem jedan od vecih "youtubers" na balkanu. Jako bi mi znacilo ako bi ste mogli da mi pomognete na putu ka tome. Hvala na paznji!
samo za kraj, sportske.net, najbolje novosti na balkanu!

avatar
Offside
Sunday, 05.04.2020
17:44

A ja ne razumem zasto Real ne proba da ga posalje na pozajmicu u Dortmund ili nazad u Frankfurt...Napoli je trenutno u pronalazenju i stvaranju ekipe a to ce trajati dugo a samim tim nije realno ocekivati rezultate pa ni Jovica u nekoj dobroj formi shodno tom problemu.Mnogo bolja solucija je pozajmica nekome u Nemackoj,ponavljam Dortmund,Frankfurt,Lajpcig (ako ode Verner) ili nesto tako.

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 05.04.2020
22:46

oticice u razmenu za Ruiza ili Halanda uz Realovu doplatu...

avatar
RocknRolla
Monday, 06.04.2020
18:21

Pored Halanda bi video terena kao i u Realu a Frankfurtova sezona gde su igrali polufinale le se nece skorije ponoviti. Napoli je stabilna ekipa koja ce se boriti za visok plasman u narednim sezonama.