Jović i Real - Sve će biti gotovo do kraja nedelje, nedelje iz snova za Madriđane!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.06.2019.
16:26
Izvor: Sportske.net

Real bi u toku ove sedmice mogao da predstavi tri velika pojačanja!

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Real završava transfere trojice fudbalera u svoje redove.

Poznato je da je Luka Jović velika želja "Los Blankosa", delovalo je da je sve gotovo, ali je Ajntraht, svestan situacije, počeo da tvrdi pazar, podigli su cenu na 70 miliona evra.

Danas su se pojavile informacije da bi dva kluba uskoro trebalo da pronađu kompromisno rešenje, "Marka" piše da će se naći između 60 i 70 miliona evra, kada je obeštećenje u pitanju.

Bivši napadač Crvene zvezde je dogovorio platu u visini od 10 miliona evra godišnje i do kraja nedelje se očekuje zvanična potvrda "kraljevskog" kluba.

Da bi ova nedelja mogla da bude zaista neverovatna za Real i da bi mogla da označi stvaranje jedne nove generacije "Galaktikosa", govore i sledeće informacije.

"Marka" takođe prenosi da bi do kraja sedmice Real mogao da ozvaniči i transfere Edena Azara i Ferlana Mendija.

Eden Azar

Belgijanac se praktično već oprostio od Čelsija, ima još godinu dana ugovora sa klubom sa "Bridža", ali je nakon osvojenog trofeja u Ligi Evrope istakao da je vreme za nove izazove.

Uslikan je sa dresom Reala u Marbelji, a Real i Čelsi bi do kraja nedelje trebalo da se dogovore oko obeštećenja, procenjuje se da će Azar biti plaćen oko 120 miliona evra.

Što se tiče Mendija, sve je maltene dogovoreno, ostali su još samo detalji, svita iz Madrida je bila u Lionu, pronašli su zajednički jezik sa upravom francuskog kluba, pa je jasno da je realizacija transfera veoma blizu.

Dakle, Real bi dao kraja nedelje mogao da ozvaniči tri velika pojačanja, očekuje se da prvo obelodane dolazak Edena Azara, kao najvećeg, a potom i akvizicije Luke Jovića i Ferlana Mendija.

Zvanična predstavljanja biće zakazana tek nakon što trojac završi sa reprezentativnim obavezama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 03.06.2019
20:44

Ovo znaci da ce Regulion na pozajmicu sigurno, Marselo i Mendi ce biti levi bekovi. Samo sto pre da se ozvanice ovi transferi...

avatar
BABA
Monday, 03.06.2019
20:41

Skrnavljenje izraza "Galaktikosi",jer svi znaju razliku izmedju Ronalda,Figa,Zidana,pa cak i amrketinskog Bekama koji nikako ne kazem da je los igrac...A sa druge strane Jovic,Mendi i Azar,ljudi,dajte malo objektivnosti u bombasticnim naslovima

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 03.06.2019
18:04

Azar i Jovic ce biti pun pogodak, msm Azar je sigurica, ali ce i Jovic da napravi bum. Mendi nije nista posebno, bolje im je SMS-a

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 03.06.2019
16:58

Slaba pojacanja mora to bolje ako misle da urade nesto u spaniji i evropi, azar svaku cetvrtu nesto uradi, jovic nista specijalno u ligi kakva je bundes gde golovi padaju kao kisa i ovaj mendi prosek iz francuske slabasne lige.

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 03.06.2019
18:06

A ko nije prosek ako su ti Azar i Jović prosek?

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 04.06.2019
15:08

Napisah za mendija da je prosek a ti mi poturas da sam rekao za azara i jovica, stvarno si komedija.

avatar
RAy
Monday, 03.06.2019
23:26

ko nije prosek ?
prosek nije mbappe, nejmar, sterling, kane, aubameyang, eriksen, marquinhos, manolas, toliso, rafael guerrero

e ovi, KOJI STVARNO SU POTREBNI REALU, a ne hazard, jovic i mendi, nisu prosek prijatelju

avatar
RAy
Monday, 03.06.2019
23:22

ludaci ti stavljaju dislajkove, ali ja (evo ijos 2ca ko mene) se slazem(o) sa tobom, skros si u pravo, ovi igraci jeste, dobri su, ali nisu igraci za real, nisu na to nivou koje je potrebno da se bude igrac real madrida, narocito u ovakav momentum kada pola tim reala je star, zasiten sa osvajanja sve i izgubio svoj „modzo“, a druga polovina je vrlo mlada i neiskusna

avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
16:46

Dovode Mendya koji nije nista bolji od T.Hernandeza ccc

avatar
Don Carlo
Monday, 03.06.2019
16:34

Rekonstrukcija sto prije