Jović, Grizman, De Liht... Ako ih želi, Barsa mora da proda ove igrače!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.04.2019.
18:01
Izvor: Sportske.net

Ko bi mogao da se nađe na transfer listi?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Prvo prodaje, potom kupovine.

Tako sada razmišljaju u Barseloni, razlog jeste potencijalni problem sa Finansijskim fer-plejom. Frenki De Jong je doveden za 75 miliona evra, na spisku potencijalnih pojačanja su Grizman, De Liht, Jović i ostali, pa u Barsi sa razlogom strahuju od kazne nadležnih organa.

Rešenje je da se prvo prodaju igrači, a ESPN saznaje da Barsa planira da prodaje sve dok ne dođe do 300 miliona evra.

Koga bi mogli da prodaju?

Filipe Kutinjo bi mogao da donese ogroman novac, baš kao i Umtiti i Rakitić, Vidal je takođe igrač koji je tražen od strane Intera, slede golman Silesen, vezista Rafinja, ali i igrači koji su na pozajmici poput Andrea Gomeša i Denisa Suareza.  

Reklo bi se da bi ovo bilo dovoljno za pomenutih 300 miliona evra kojim bi Barsa bila bezbrižna i sa tim novcem bi mogla da krene u poteru za gore pomenute fudbalere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 03.04.2019
18:40

pola tih igraca nece prodati....niko ih i nece sem Kutinja, on je dobar igrac.

avatar
Mirjevac
Thursday, 04.04.2019
23:06

Vidala hoce Inter, isto tako Inter hoce i Rafinju posto je kod njih bio na pozalmicu, ali bio je skup da ga odkupe posto tad nisu imali novca, sad iaju novac i hoce! Raketica hoce u francuskoj a hoce ga i u italiji, a hoce ga i M. Junajted, za Kutinja da nepricamo njega hoce svi, Umtitija isto tako hoce M. Junajted i jos mnogi ga zele, cak i Zidan je zainteresovan! Gomesa isto hoce u italiji, jednino Denisa Suareza momentalno ga netrazi niko, ali ce da ga prodaju u spaniji u neki manji klub! Tako da ce barca sve igrace da proda bez problema, posto su njeni igraci na ceni!

avatar
Mirjevac
Friday, 05.04.2019
18:13

deki trbic: Nijedan igrac barce koje prodaje nije pollovan, naj stariji je Vidal sa 31 godinu, tako da to nestoji da supolovnjaci! Oni josuvek igraju u prvoj postavi, jedino Rafinjo ne igra zato sto je povredjen! Rafinjo nije uvek povredjen, vec je pre par meseci dobro provredjen na utakmici gde smo videli da ga je protivnicki igrac povredio, on je jos mlad i dobar je igrac! Barcini igraci su na ceni! Kutunjo nije upropascen vec se nije uklopio u barcinoj igri, takko da je on odlican igrac, Vidal, Raketic isto tako, i barca ce da ih proda ko alvu! Eno citam da je Totenhem zainteresovan za Gomesa, tako da ce da se oni prodaju!

avatar
deki trbic
Friday, 05.04.2019
09:32

To je sto ga hoce neko, a drugo je da taj koji ga hoce zeli i da ga kuli za te pare, posto nije to isto druze, barsa prodaje kako bi rekao polovne i istrošene igrace, tipa vidal, rakitic i rafinja, koji je stalno povredjen, a kutinja upropastili xD

avatar
Mangus
Wednesday, 03.04.2019
18:38

Barsa mora da oslobodi mesto u budzetu za plate ako želi nove igrace. Kutinjo ima oko 12 miliona, što uopšte njje malo. Rakitic i vidal jos bar toliko, umtiti 4, 5... Jovic i de liht ne bi imali toliku platu ali ako se odluče za grizmana... A i za rabioa se jos priča, on ce tražiti bar 15.treba mesta

avatar
Mirjevac
Thursday, 04.04.2019
23:01

Rabijo ide u real, sad je real aktuelan" za Rabija, i mnogi realci ga sad hfale kako je on dobar za real! Kad ga je Barcelona htela, ti realci su sve naj gore pisali o njemu, a sad ga hfale posto ce da dodje u real, hahaha, dvolicnost a ne realnost!