Jović dobio zeleno svetlo? I ne samo on, egzodus iz Reala u Milano?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.06.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Hakimi je prvi, Realu se žurilo, ali bi još dvojica igrača mogla na put ka Lombardiji.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Ašraf Hakimi će sutra biti predstavljen u Interu, nema dileme 45 miliona se slilo u kasu Reala, Madriđani su insistirali na brzom dogovoru, pre podvlačenja računa na kraju meseca, tačnije fiskalne godine.

Marokanac nije želeo da se vrati ni da bude zamena Karvahalu, ali morao je da pristane na klauzulu, ako ga Inter bude prodavao, Real ima pravo preče kupovine.

Nakon dve sjajne godine u Dortmundu, svakako da se od Hakimija mnogo očekuje u Seriji A.

Što se Luke Jovića tiče, danas italijanski mediji pišu da je Zidan pristao da ga proda. Perez ima odrešene ruke da pregovara, tačnije Falji Ramadani treba da donese ponudu. Ona ne može da bude manja od 50 miliona mada bi Real pristao da Srbin bude sezonu na pozajmici, a onda da otkup bude obavezan.

Sve sada zavisi od Milana, budžeta, odnosno gazda koje su novom menadžeru Ragniku obećale novac za pojačanja. Alternativa je Milik koji je ipak bliži Juventusu, mada Milan nudi Napoliju Kesija kao zamenu.

Baner


I to nije sve, Milan želi Japanca Kuba, ali samo na pozajmicu jer ga Real neće prodati. Uslov je da igraju Evropu, kako bi Japanac nastavio da se razvija i stiče iskustvo. U Realu smatraju da je prerastao Majorku, da bi u Italiji dobio čvrstinu, a ne mogu ni da ga vrate u klub, postoji pravilo od tri stranca, to su za narednu sezonu Militao, Vinisijus i Rodrigo.

Kubo bi Milan koštao dva miliona za pozajmicu naredne sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 30.06.2020
13:25

Koliko los posao Pereza sa prodajom Hakimija...Karvahal jeste neprikosnoven ali Hakimi je veliki potencijal kojeg smo se mi odrekli za male pare.Sto se Jovica tice,ako i njega pustimo ko ce biti rezervni spic?Svi preostali nisu ni na nivou Jovica a kamoli Benzeme sto znaci da ce klub morati da dovede novog spica...Bas besmisleni potezi.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 29.06.2020
14:00

Kubo vec sada je bolji od Bejla , zasto pozajmica ? :D Jovic - milan , Hakimi - inter , dajte nama Asensia ! :DDD

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 29.06.2020
13:51

50 mil za Jovica?! Bolje onda Leao da igra i da se isforsira, nego umisljeni starletan, 30 mil maksimum, sve preko toga je ludilo.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.06.2020
13:18

Milan postao mesto za odlaganje otpada

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 29.06.2020
11:28