Jovetić u Bundesligi?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.01.2019.
14:48
Izvor: Sportske.net

Nemački ''Bild'' najavljuje još jedan zanimljiv transfer.

EPA-EFE/EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Posle novogodišnjih i božićnih praznika, zimski prelazni rok se sve više zahuktava, pa bi narednih dana treebalo da bude sve više informacija o transferima širom Evrope.

Još jedna današnja informacija na ovu temu koja je izazvala pažnju jeste pisanje nemačkog ''Bilda'' o ozbiljnom interesovanju nemačkog Šalkea za reprezentativca Crne Gore i fudbalera Monaka Stevana Jovetića.

Najbolji crnogorski fudbaler je tokom jeseni imao mnogo problema sa povredom, zbog čega je u dresu Monaka ove sezone odigrao svega šest utakmica.

Član ''Kneževa'' postao je u leto 2017, kada je stigao iz Intera, a prošle sezone je na 21 odigranoj utakmici postigao 10 golova, uz dve asistencije.

Šalkeu ove zime treba pojačanje u napadu, jedan su od najneefikasnijih timova u Bundesligi u dosadašnjem toku sezone sa samo 20 golova na 17 mečeva. Jovetićev kvalitet nije sporan, pitanje je samo da li bi mogao odmah da se stavi na raspolaganje treneru, s obzirom na pomenute probleme sa povredom koji još uvek nisu potpuno sanirani.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke