Jovetić - Konobarova molba!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 12.01.2015.
14:22
Izvor: Sportske.net

U Engleskoj se spekuliše o eventualnom transferu Crnogorca, a dok čeka rasplet mole da ga ne daje golove!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vilfrid Boni će se priključiti 'Građanima' kada se vrati sa Kupa Afričkih nacija, ali njegov transfer iz Svonsija vredan 30 miliona funti je poremetio balans koji je predviđen finansijkim fer-plejom.

Iz tog razloga Siti bi morao da prodaje ove zime, spekuliše se da bi Jovetić i Džeko mogli da promene sredinu u januarskom prelaznom roku, kako sada stoje stvari bliži odlasku sa 'Etihada' je Crnogorac, koji bi mogao da se vrati na Apenine.

Za bivšeg napadača Partizana i Fiorentine je zainteresovan šampion Italije Juventus, ponuda iz Torina još uvek nije stigla, ali izvori bliski 'Građanima' navode da Siti neće prostati da ga proda po ceni nižoj od one za koju je doveden u Mančester.

Stevan Jovetić je kupljen od 'Viole' 2013. godine za 22 miliona funti.

Još jedna zanimljivost vezana za 'Puja' pojavila se na društvenim mrežama i u britanskim taboloidima, jedan navijač Liverpula ga moli da nikada više ne da gol njegovom voljenom klubu.

On je to i napisao na ovom računu.

Ako mu ispuni želju, vodiće ga na ručak.

pujo rucak

Razlog je taj što je crnogorski reprezentativac dva puta tresao mrežu 'Redsa' početkom ove sezone, kada je aktuelni šampion Engleske tukao aktulenog vicešampiona na 'Etihadu' sa 3:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sturidge is back
Monday, 12.01.2015
16:20

Ma ovo je majstor,da je pametan Rodzers pa da pukne za njega 30 milliona (to ce prihvatiti sigurno) I da se otarasi Borinija I Balotelija,kakav bi napad bio sa njimi Staridzom mozda blizu SaS a al to se nazalost nece desiti..